måndag 28 februari 2011

NYA HA-BEGÄR FRÅN TINTIN STYLE

Åh, varför har TINTIN STYLE fått in så mycket fint.....AARGH. Svårt att motstå, ska in en sväng i veckan och botanisera i deras fina butik. Måste prova och känna på plaggen, skorna, väskorna. Provningsbilder utlovas. Tills dess delar jag med mig av mina nya HA-begär.


Vackra Avalon Tunic i vitt, sååååå fin.

VILL HA!!!

Sommarfin klänning från European Culture...såååå fin och så....

den vackra väskan från Campomaggi som kostar en förmögenhet men som bara är sååååå underbar i sin enkelthet. Denna drömmer jag om också men jag har ju precis fått en vacker LV så det finns inte på kartan just nu.
Ha en fortsatt bra kväll!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Jättefin Avalon Tunic. Jag vet, det är farligt att gå in på websidor för man hittar så myycket fint. Jag har även kikat på väskorna, mm, mycket fina, men dyra dyra.

  SvaraRadera
 2. Ja Avalonen är superfin. Beställde själv en vit från Deepfling förra veckan eftersom dollarn är så låg nu :-)

  SvaraRadera
 3. Wow vilken fin klänning den vill jag ha. Måste ha :)

  Ha en bra tisdag

  Kram

  Sussi

  SvaraRadera
 4. Avalon tunic såg jag på Solsidan i söndags! Jättefin!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER