fredag 9 mars 2018

TESTAR EN NY FOUNDATION - LAURA MERCIER FLAWLESS FUSION FOUNDATION

Jag älskar att testa nya foundations, söker ständigt efter en ny Holly Grail foundation. Jag har många favoriter men ingen riktig Holly Grail foundation. Laura Merciers nya Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation fick jag ett pressprov på för ett tag sedan och jag har nu börjat testa den.


På Youtube är denna väldigt populär, en av Tatis (the Glamguru) HG-foundations till och med och det säger en del.Den beskrivs så här hos COW Parfumeri som har Laura Mercier som sitt huvudmärke:

"Ultra Long-wear
Denna oljefria formula känns nästan inte på huden men ger ändå medium till full täckning. Genom Laura Merciers nya Skin Fusion Technology, som förseglar formulan på huden, har den en extrem hållfasthet (15 timmar) och klarar hög luftfuktighet, vatten och svett.

Medium till full täckning
Pigmenten glider lätt på för en medium till full täckning som snyggt jämnar ut hudtonen med en färg som håller sig jämn och fin hela dagen. Du väljer själv hur täckande du vill att den skall vara genom val av appliceringsteknik: Fingrarna, svamp eller pensel.

Matt yta
Finishen är naturligt matt och blir aldrig torr, platt eller kakig. Formulan suddar ut ojämnheter och hjälper till att kontrollera olja omedelbart och hela dagen. Den viktlösa konsistensen ser ut och känns som en andra hud.

Perfekt för:
Alla hudtyper, särskilt normal till fet."


OK, där fick vi säljpitchen, så vad tycker jag efter att ha testat denna foundation i två dagar i rad. Jag ska testa den i minst 5 dagar i rad med/utan primer/Olika primer, innan jag ger er mitt slutliga omdöme. Efter två dagar är detta min upplevelse: jag är väldigt förtjust i denna nya foundation. Den håller minst 8 timmar på min hy utan att krackelera eller torka ut min mogna hy. Den är som snyggast de första 3 timmarna sedan mattas den ner en hel del under dagen. Efter 8 timmar börjar min hy äta upp den och mina pigmenteringar syns under denna. Jag gillar hur den inte känns på huden, dvs den blir som en andra hy. Man märker inte att man har en foundation på ansiktet och täckningen är hög, nästan fulltäckning, så nära man kan komma i alla fall. Det här är en väldigt fin foundation, en klar favorit just nu och det enda negativa med den är priset på 550 kr som är dyrt, särskilt för en foundation om man vill använda den till vardags. Denna får användas vid festligheter eller vid speciella tillfällen ;-) Jag kan varmt rekommendera er att testa ut denna nästa gång ni har tillfälle, men var beredda på att det kan bli dyrt, dvs om ni också faller för den som jag gjort.

Jag har massor av roliga saker att visa upp och fler nya vårparfymer. Lovar återkomma inom kort med massor av fina bilder och recensioner. Hoppas ni får en fin helg!

KRAM!!
                                                                                                                                          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER