tisdag 24 april 2018

PÜR MINERALS SOMMARLANSERING

För ett tag sedan var jag på en pressträff och fick klämma och känna på Pür Minerals nya sommarprodukter inom beauty. Så fina produkter och dessutom gillar jag att de är bra även för den mer känsliga huden. Deras smink känns vårdande och ska vara skonsam mot huden. Jag gillar deras produkter främst får att de är fina, har bra pigment, sitter hela dagen och för att de känns vårdande på min hy.


Produkterna vi fick med oss för att testa var bland annat dessa och en väldigt fin ögonskuggspalett som förtjänar ett eget inlägg. Först ut har vi 4-1 correcting Primer men blanda annat cocosvatten. Fuktgivande och samtidigt ger den en jämn grund för basen. Jag har provat den ett par gånger och den ger en fin utjämnande effekt, min foundation går betydligt enklare att applicera och den sitter längre. Jag gillar denna.


Fully Charged Primer för ögonfransarna ska vara en förlängande och vårdande primer. Jag har andra favoriter men denna gör sitt jobb. Den håller mascaran på plats betydligt bättre men den förlänger inte mina fransar nämnvärt.
Nu kommer vi till något jag verkligen fastnat för, dessa ljuvliga 4-in-1 Lip Duo. Detta är flytande matt läppstift med ett medföljande vårdande gloss man kan applicera över läpparna. Färgerna och hållbarheten är så bra. Man måste dock testa sig fram med dessa. Först applicera färgen på läpparna, låta den torka in, bita av överskott på ett papper och sedan efter minst 5 minuter kan man applicera glosset. Lägger man glosset för tidigt så hinner inte färgen fixera sig på läpparna. Får man till det däremot så sitter färgen som berget hela dagen och hela natten lång :-)

Älskar båda färger, den ena till vardags (mörk nudefärg) och den andra till fest ;-)


Här ser ni hur fin den röda färgen är, den är en klassisk, varm röd färg. LOVE IT. Perfekta Date-night färgen :-)


Hoppas ni gillar inspirationen. Ha en fin vecka och så hoppas jag att vi ses snart här igen.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER