måndag 26 februari 2018

FACEBOOK MADE ME BUY IT - ANSIKTSMASSAGE MOJÄNG

Den här lilla mojängen som vibrerar och som man ska ha som ansiktsmassage. Jag provade faktiskt en liknande lite mojäng när jag hade min Red Carpet ansiktsbehandling med Natura Bissé och den gjorde så att serum och behandlingen fick ännu större effekt. När jag såg denna på Facebook tänkte jag därför att det kunde vara spännande att testa hemma. Den ser ut och känns som den på behandlingen. Den vibrerar i olika hastigheter och det känns som att den gör skillnad på ansiktet.

Den ser inte mycket ut för världen och den kostade ca 300 kronor vilket är ett fynd för denna för det känns som att den faktiskt gör skillnad, Den ger en liten lyft och min hudvård går djupare in i huden.


Jag kan faktiskt rekommendera denna: Energy Beauty Bar eller Gold Bar, eller vad de nu kallas på Facebook. Ser du ut så här ska ni testa om de inte är för dyra, det kan vara värt investeringen :-)

Förlåt att jag inte hunnit blogga, jag har bara inte haft energi, tid eller lust. Livet har varit tufft den sista tiden och jag känner ibland att jag bara precis lyckas hålla näsan ovanför vattenytan. 

Jag ska bättra mig, jag har en massa roliga recensioner att visa upp så jag ska försöka hålla bättre tempo.

Ha ett fint sportlov! 
KRAM!!1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER