söndag 8 november 2015

ÖGONFRANSNÄRING OCH ATT HA BESTÄMT SIG

Jag är väl medveten om att bloggen ligger i dvala, men det är inte så att jag märker att det är särskilt många läsare som saknar bloggen, inte på riktigt. Så mycket jobb och energi som lagts i denna under de snart 7 åren som bloggen funnits. Men jag inser att bloggen spelat ut sin roll i mitt liv och i flertalet av mina gamla läsares liv. Det är dags att stänga ner bloggen för jag är inte intresserad av att folk ska hitta mina bilder via google och sedan använda dessa vilt, vilket förekommer. Inom den närmaste tiden ska jag gå igenom bloggen och se hur jag ska hantera stängningen av den så den finns kvar som ett dokument över dessa år, som jag och mina Sessor kan titta tillbaka på men som stängs ner för allmänheten. Detta om framtiden men ikväll ska jag fortfarande dela med mig av ett tips. Ögonfransnäring när det är som bäst. Denna har jag nu testat i ca 3 månader och kan äntligen göra en ärlig recension av den.


 Magic Lashes, från Dr Temt, som jag köpt via Akacias Shop, är ett av de bästa fransnäringar jag testat och jag testat de flesta. Det var dock inte kärlek från första ögonkast här inte. När jag testat denna i 4 veckor och jag fortfarande inte såg något större resultat, hörda jag av mig till Acasias shop och påtalade detta. Jag fick rekommendationen att testa några veckor till och sedan återkomma om det fortfarande inte skett någon förändring tills dess. 


Här mina nya fransar efter 12 veckor med Magic Lashes med endast ett lager mascara för att man ska se längden på mina fransar idag. Jag har fått LÅNGA och ganska täta fransar men det tog nästan 6 veckor innan jag började se resultat. Tålamod är en dygd och i detta fall ett måste om man ska testa detta fransnäring. Har man tålamod blir man dock rikligt belönad :-)
Är ni nyfikna på en bra fransnäring tycker jag ni ska ge denna en chans, den är dessutom dryg och håller säkert minst 4-5 månader.

Ha en fortsatt fin fars dag! Här har det firats idag :-)


14 kommentarer:

 1. Tråkigt men har förstått att det varit på gång! Du är en bloggare med stark integritet och då blir kanske kommunikationen lite annorlunda än hos bloggare som visar upp mer av sitt och barnens privatliv och som låter sig säljas av diverse sponsorer... Kommer att sakna dina inlägg!

  SvaraRadera
 2. Även om jag inte sagt det så har jag saknat dig.
  Vi är inte många kvar nu, fast visst är Odd Molly-tiden förbi.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Är en utav dina trogna läsare sedan år tillbaka. Du är och har alltid varit en inspirationskälla och skriver väldigt välformulerat. Jag önskar bara att jag/vi skulle varit mycket bättre på att ha visat vår uppskattning..
  Kram

  SvaraRadera
 5. Oj vad synd :( Har precis hittat din blogg och läst en del!
  Ha det gott!
  Marie

  SvaraRadera
 6. Jag blir väldigt ledsen för både din och min egen del över att du har bestämt dig för att sluta. Din blogg var den allra första jag började följa, den första som jag köpt plagg och skor ifrån, den första att kommentera hos och se fram emot varje nytt inlägg.
  Men sen ändras världen. Livet. Fokus. Jag förstår dig. Gör ett fint avslut som gör att du kan blicka tillbaka på allt detta enorma arbete, som läsarna oftast inte vet om exakt hur många timmar det tar.
  Och vg fransnäringen så är den världsbäst, men tar bara lite tid innan den kommer igång.
  Och du vännen, är också världsbäst! ❤❤❤
  Varmaste kramar Lotta
  PS. Jag gick in här för att skriva till dig, du kommer förstå när jag får iväg mejlet! Sköt om dig! DS.

  SvaraRadera
 7. Trist gillar verkligen dina inlägg speciellt de kring skönhet och smink.
  Blir riktigt frestad varje gång.

  SvaraRadera
 8. Håller med tidigare talare, självklart kommer du att bli saknad! Så är det.
  Vi har ju följt varandra genom hela Odd Molly perioden och det är en tid som aldrig kommer tillbaka, tänk vad roligt vi hade och du har alltid visat upp de vackraste kombinationerna på bild.
  Jag har också funderat på att stänga ner min blogg men har den ju inte sökbar från Google så den har naturligt minimalt med läsare, även minimalt med inlägg ;-) Fungerar mest som mitt eget lilla Odd Molly-krypin och en dokumentation av historien. KRAM

  SvaraRadera
 9. Men va tråkigt att du lägger ner bloggen. Men självklart ska man gå vidare i livet:) Så glad att du tycker om vår Magic Lashes. Stor kram AnnaKarin /

  SvaraRadera
 10. Åhh synd att du lägger ner bloggen. Jag har följt dig i några år och har varit extra tacksam över smink tipsen och har precis köpt Sensai och den var helt underbar!!!!!
  Med vänlig hälsning Anneli Norrbotten

  SvaraRadera
 11. Livet går vidare. Idag känns den härliga nybyggarbloggtiden som långt borta men du var utan tvekan drottningen av alla Odd Molly-bloggare. Vilken kreativ inspiration du alltid gett till oss läsare i form av den ena fantastiskt sammansatta klädseln efter den andra. Tack ännu en gång och stort lycka till med framtiden.

  SvaraRadera
 12. Tack för alla fina inlägg och vi följs på instagram och Facebook. Hoppas du har en fin höst och inte jobbar för mycket. ;)
  Massa kramar och hälsningar

  SvaraRadera
 13. Trist att du tänker sluta blogga och stänga ner bloggen. Kram Linda

  SvaraRadera
 14. Tack för en intressant och proffsig blogg genom åren, tittar in av och till men har aldrig kommenterat eller visat någon uppskattning tidigare, ville bara skriva en rad så här i "elfte timmen" i alla fall.
  Kram Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER