tisdag 10 april 2018

MASSA NYHETER FRÅN MII OCH EN ALLMÄN SVACKA

Hej fina ni, hoppas ni är kvar.....har inte varit så bra på att blogga på sista tiden. Har inte mått bra, alls. Men senaste veckorna har jag varit på lite pressevent och då ville jag dela med mig av de saker jag provat som jag gillar. Mii är ett nytt märke för mig och det är salongsmärke som man hittar hos hudterapeuter runt om i världen. Så här beskrivs denna på Miis svenska hemsida:

Mii är utvecklat för hudterapeuter och sätter hudens välmående i fokus.
Mii arbetar med effektiva aktiva ingredienser för att göra makeup som inte bara är snygg utan även är bra huden.
Några av ingredienserna som finns i Mii:
 • 3 % Matrixyl 3000 - Potent peptid som bidrar till att stimulera kollagenproduktionen och slätar ut linjer och rynkor
 • Matrikiner - budbärare av hudens omstrukturering och reparation via cellkommunikation
 • Valnötsolja - stärkande och närande
 • Orkidé-extrakt - ger en jämnare, lugnare hud
 • Hyaluronsyra - överlägsen återfuktare
 • Sojaextrakt - rikt på aminosyror som bidrar till att bromsa tecken på åldrande
 • Stamceller från hallon - hjälper till att återställa huden
 • Chilensk träbark - känd för dess anti-oxidanta egenskaper
 • Gotu kola extrakt - ger en frisk hud och stimulerar kollagen-produktionen
 • Jojobaolja - återfuktande och vårdande Järnoxid & zinkoxid - läkande och lugnande egenskaper
 • Titaniumoxid - solskydd
 • Sheasmör - läkande och skyddande, innehåller A- och E-vitamin
Allt det här låter ju som en dröm eller hur, så hur funkar denna makeup och håller den vad den lovar?


Här är bara några av produkterna jag testat, finns också en highlighter som är to die for och som förtjänar ett eget inlägg :-) Jag var nyfiken på baserna, dvs primer och foundation så jag fick skickat till mig en del av dessa för att testa. Ni ser de två olika baserna här ovan. Absolute Face base som är den mest täckande (i glasflaskan) och den andra som är mer medium i täckning men med en fantastisk lyster: Flawless Face base med spa 10.Det finns även en primer (innehåller silikon) som ska ge en jämnare och mer hållbar bas, denna är fin men just silikon är inte min grej, gillar inte känslan att den ligger utanpå huden och all foundation liksom åker runt på den.


Denna bas däremot, Absolut Face Base, den gillar jag skarpt. Den täcker, den ger en naturlig finish och den sitter bra under minst 7-8 timmar på min blandhy. Den känns dessutom vårdande och den är en av mina favoritbaser för stunden. Gillar ni mer täckning ska ni absolut testa denna.


Den här fina basen som ger en mer naturlig, lystrig finish heter Flawless Face Base och den ger ett fräscht intryck. Den är perfekt om man inte behöver täcka så mycket och man bara vill jämna ut hudtonen och få en fin glow. Tänker att den blir perfekt till sommaren.
Basen ligger på ca 350 kr i Sverige. Det är prisvärt för en bas som håller så pass hög kvalité som denna.


Två ögonskuggspennor har jag också provat. Dessa är precis som Laura Merciers Caviar Sticks. Fina pigment, enkla att applicera/sudda ut och de sitter som berget när de väl torkat in. Jag hittar inte priserna på dessa i SEK då de endast säljs via Hudsalonger men i UK ligger de omkring 220 kr/styck.


Så nästa gång blir det nyheter från Pür Cosmetics som jag inte hunnit fotografera än. Jag ska försöka hålla bättre kontinuitet på bloggande men det är svårt när man inte mår bra. Ha en fin vecka!

KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Fint se dig här igen.
  Hoppas du snart ska må bättre.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt inlägg!

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Önskar att du snart blir bättre.
  Så otroligt fina bilder du visar och vilken
  fantastisk stilkänsla i kläder, smink och inredning du har!
  Inspirerande!
  Med vänlig hälsning RK

  SvaraRadera
 4. Hej! Din blogg har skänkt mig stor glädje och det vill jag tacka för. Jag blir berörd att läsa att livet för dig inte är helt enkelt. Jag hoppas verkligen att det blir så bra som möjligt för dig och dina döttrar. Jag önskar dig allt gott som finns och tackar än en gång för din läsvärda blogg. Vi känner inte varandra men jag skickar en varm kram genom cyberrymden ❤

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER