söndag 9 augusti 2015

MINA SOMMARFAVORITER - SMINK OCH KLÄNNINGAR

Ja, denna vecka har jag varit tillbaka på jobbet efter en skön ledighet, nu är allt som vanligt igen. Skönt att mjukstarta innan alla kommit tillbaka. Fint väder har det också varit, fantastiskt fint med sol de flesta dagarna och varma kvällar. Maken och jag har passat på att umgås nu när Sessorna varit kvar hos sin farmor en extra vecka. Vi har varit ute och ätit på trevliga ställen, tagit en drink efter jobbet, promenerat och fixat här hemma. Mysigt och välbehövligt innan en intensiv höst sätter igång.

Nu till mina sommarfavoriter, dvs produkter som använts i sommar och som jag inte kunnat vara utan. En favoritsommarklänning har jag också haft.Dessa två produkter har gett mig en naturlig och felfri bas med massor av lyster hela sommaren. Helt klart några av de bästa foundation/basprodukter jag någonsin testat. Wonder Pearls mineralfoundation är fantastisk!! Sådan naturlig täckning och lyster som ger en felfri hy direkt. Dr Temt CB cream är perfekt att ha under då den ger en bättre täckning och har dessutom bra med solskydd Spf 20.


Dessa hittar ni HÄR och HÄR hos Acasia Hudvård.


En annan ljuvlig basprodukt är denna BB kräm från MISSHA (koreanskt märke) som finns i en mängd olika nyanser och som ger en fantastisk täckning (mellan till full) och som ger mycket lyster och fuktighet. Varvar mellan att ha denna eller Dr Temt CB cream under mitt mineralpuder från Wonder Pearls. Gillar att även denna har ett bra solskydd på Spf 25.
Rouge är ett måste för att jag ska känna mig pigg och fräsch så dessa långtidsverkade rouge från Daniel Sandler är min Must-have under sommaren, vackra skira, naturliga färger som ger vacker färg och lagom mycket skimmer.


Hourglass vackra rouge i färgen Ethereal Glow som jag älskar i denna ganska kalla och skira färg med mycket highlight effekt.


Favoritklänning i år denna sommar är helt klart denna fina vita klänning från Odd Molly "Los Angeles Moments dress" som jag sytt dit ett band i dian på och då känner jag mig bekväm med denna på.


Hoppas även ni haft en fin semester och ledighet.
KRAM!!
3 kommentarer:

 1. Åh den vita klänningen klär dig så fint och är verkligen sommar! :) Jag är glad att du också har Wonder Pearls och Dr Temt CB-cream som favoriter! Jag ska försöka hitta min rätta ton av Missha BB och även gärna beställa lite från Hourglass, Charlotte Tilbury och annat vackert som du visat! Men å andra sidan går det ingen nöd på mig direkt. Så jag har ff liiite svårt att motivera dessa utlandsköp! Men ja jag vill såå gärna testa! :)
  Ha en bra start på veckan fina du! Kram, Lotta

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Är liksom du väldigt intresserad av hudvård och makeup! Vilken tycker du är den bästa borsten att applicera fast mineralfoundation med?
  Med vänlig hälsning Charlotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Charlotte, Svårt att säga beror på vad man gillar själv angående känsla, kvalité och täckning. De syntetiska borstarna från the Real techniques är prisvärda och bra, Sigmas borstar är personliga favoriter men jag ska erkänna att jag även gillar Idun Minerals borstar som finns på Apoteket, de är riktigt bra tycker jag. Några andra favoriter är mina borstar från Lucy Minerals som jag använder oftast till just mineralpuder. Lycka till och kul att du gillar bloggen! KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER