tisdag 28 juli 2015

VACKRA PRODUKTER OCH VACKRA FÖRPACKNINGAR

Jag har en sådan mängd vackra kosmetikprodukter för tillfället och jag är nöjd med de flesta av dessa. Badrumsskåpen är fulla och ändå slutar man aldrig vara nyfiken på fler och fler produkter. Just nu har jag dock bestämt mig för att inte shoppa några fler produkter.....på ett tag :-)


Vackra rouge från YSL, Charlotte Tilbury och highlighter från Hourglass/Charlotte Tilbury.


LOVE!!

Jag vet att många anser att mascara är det viktigaste i sminkningen men för egen del är rouge ett av det viktigaste i sminkningen då den kan lysa upp och pigga upp ansiktet som inget annat. Rouge har jag alltid i min handväska tillsammans med en massa läppglans och läppstift :-)
Hoppas ni har en fin semester, det har vi haft!

KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Jag skulle definitivt vara mer än nöjd om dessa skönheter bodde i mitt skåp! :) Jag är extremt sugen på att klicka hem dem allihopa! Men nu ska jag ut och flyga två ggr i augusti, och det slog mig undrar om det finns en chans att de säljer Charlotte Tilburys makeup eller Hourglass? Känns tveksamt, men ska absolut kika efter dem! Annars är det mest parfym garderoben som jag vill fylla på mest just nu!
  Största kramen till dig fina vännen, hoppas du mår bra!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej! Samma här, rouge ger mitt ansikte en kick som inget annat. Just därför har jag beslutat mig för att köpa ett bra och vackert rouge, i rosa skall det vara, de färger du har framme. Har en fråga: Vilket av dessa rouge skulle du välja om du fick välja endast ett? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag måste välja en blir det Love is the drug från Charlotte Tilbury :-)

   Radera
 3. Hej!
  Va roligt att du tycker samma sak. Om jag skulle vara tvungen att välja skulle det nog bli mitt rouge från Charlotte Tillbury. Den är högpigmenterad och håller hela dagen, den är dessutom enkelt att lägga på och bygga upp. Älskar den. Från Hourglass skulle jag säga den som heter Luminous Flush (väldigt mycket skimmer i den) som har en fin varm rosa ton. Från Charlotte är mina två favoriter Love is the drug och Ecstacy.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER