fredag 1 juli 2016

MER FINA EKOLOGISKA NYHETER FRÅN PUROBIO

Jag har börjat använda ekologisk hudvård och kosmetik, mer och mer. Just puroBIO har fantastiska och prisvärda produkter som verkligen fungerar. Älskar allt jag testat hitintills från dem. Dessa produkter här nedan är nyheter som precis dykt upp i Econatur Shop som ni hittar HÄR.
 Jag fick hem den nya BB-cream som kommit (den svarta bakom är deras foundation som jag har sen innan och som är super!), flytande concealer och två concealer pennor.


Den nya flytande concealer är ljuvlig att använda, täcker bra och sätter sig snabbt. Man behöver dock ha en bra fuktkräm under denna då den torkar på huden (och sitter superbra). Den gröna och oranga concealern neutraliserar mörka och röda partier och de har jag under själva concealern och sedan BB-kräm ovanpå.


På min hand har jag swatchat concealern (den ljusa av de båda) och sedan BB-cream.
Denna BB-cream är tunnare i texturen och blir mer lätt till medium i täckning. Perfekt nu på sommaren. Med det sagt täcker den väldigt bra jämfört med många andra BB-cream som jag testat. Den känns återfuktande och den ger fin och naturlig lyster åt huden.Här ser ni hur jag blandat ut den på handryggen och hur pass täckande den ändå är.När man arbetat in denna i huden är resultatet naturligt och väldigt fint. Den sitter bra, ca 5-6 timmar utan problem och sedan börjar den ge sig. Tycker hållbarheten dock är gott för en BB-cream.


Jämfört med PuroBIOs foundation är denna mindre täckande och har en något kortare hållbarhet. Denna känns definitivt mer återfuktande och ger mer lyster så den är perfekt nu på sommaren tycker jag. Hur är det gillar ni ekologisk kosmetik? Vilka märken har ni testat?

Hoppas ni har en fin sommar!

KRAM!!1 kommentar:

  1. Spännande med ekologiskt jag har dock inte testat speciellt mycket. Kram Anette

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER