onsdag 29 juni 2016

KONSTEN ATT STANNA UPP OCH ATT HA VARIT PÅ LYXBEHANDLING

Ikväll har jag lyssnat till Malenami som sommarpratat i Finländska Radio Vega.....vilken kvinna (vilket jag alltid vetat men ändå) och vilket sommarprat. In och lyssna om ni kan, HÄR hittar ni länkar och info. Vilken styrka vi kvinnor besitter......
Jag fick möjlighet i veckan att gå på ansiktsbehandling hos Acasias Hudvård som ligger vid Mariatorget.
Jag fick testa deras nya Dr Temt behandling: 

CELLAKTIVERANDE CAVIAR MASK (PEEL OF)

För mogen hud och/eller för hud i behov av förnyelse.
 Denna lyxiga cellaktiverande Caviar Mask är en högeffektiv reparerande ansiktsmask. Masken stimulerar cellförnyelse samtidigt som den boostar collagen och elastin syntesen. Caviar extrakt har mycket stärkande och mjukgörande egenskaper och innehåller starka antioxidanter vilka neutraliserar fria radikaler. Denna revitaliserande behandlingsmask förbättrar hudens elasticitet och fasthet avsevärt!
Pris 695kr  Behandlingstid ca 45min


Allt var perfekt från musik, omgivning, produkter till finaste Kristin som höll i min ansiktsbehandling. Det var en otroligt fin och avkopplande upplevelse. Det bästa av allt var dock den ljuvliga behandlingen och effekterna av denna.


Alla produkter som användes var från Dr Temt: rengöring, lotion, ansiktskräm, ampuller och givetvis den fantastiska Kaviarmasken. Jag säger bara WOW, mitt ansikte kändes återfuktad i ett helt dygn och dagen efter hade jag fortfarande den fina lystern kvar. Denna skapade definitivt ha-begär efter fler ansiktsbehandlingar :-) Frågan är bara när man kan komma ifrån igen, jobbmobilen ringde hela tiden jag var på behandlingen :-)

Hur ofta går ni på ansiktsbehandlingar? Jag har inte varit på en ansiktsbehandling på nästan 7 år, så det var verkligen på tiden och det får definitivt inte dröja lika länge till nästa gång.

Hoppas ni har det fint i sommarvärmen.

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER