lördag 24 september 2016

TRE TOMMA DENNA MÅNAD - NÅGRA FAVORITER

Hoppas ni alla har en fin helg! Själv har jag det extremt stressigt och jag fokuserar på det som är viktigt, dvs mitt jobb och min familj. Ikväll tänkte jag dela med mig av några favoriter som tagit slut och som jag redan köpt nya exemplar av. Med tanke på alla produkter som provas i detta hemmet är det en prestation att ta slut på produkter och dessutom redan ha köpt nya exemplar av samma då jag inte kan tänka mig att vara utan dessa. Här är några favoriter som ständigt finns i mitt badrum (ögonkrämen byts ut lite då och då).


Här är tre varit hudvårdsprodukter: Serum från Timeless Vitamin C + E Ferulic Acid Serum, by Terry  Cellularose Liftessence Eye Contour samt ansiktskrämen från Charlotte Tillbury: Charlotte's Magic Cream.

Det här serumet från Timeless: Vitamin C + E Ferulic Acid Serum är en av märkets storsäljare och jag upptäckte denna själv genom ett tips från en favoritbloggare på Youtube. Denna har jag köpt under 1 års tid och jag kan intyga att denna fungerar. Min hy har mera lyster, jag har mindre djupa rynkor och min hy är spännstig. För 25 USD är denna ett extremt FYND!

Så här beskrivs denna på deras hemsida:
Contains Vitamin C, an antioxidant that evens skin tone and helps build collagen. Also contains vitamin E and Ferulic Acid, used to extend the life and effectiveness of vitamin C. We use a 20% concentration of L-ascorbic acid for maximum benefit. Our product is guaranteed fresh and effective for 3 months. 
        non-greasy
       - dries fast and clear
        natural and paraben free
       - cruelty free
        more actives, less chemicals
           no color dye added.
       - no fragrance added.
       - made in the USA
Detta serum har jag alltid 1 eller 2 extra av hemma så jag inte blir utan och särskilt med tanke på att denna inte håller mer än 3 månader så bör man beställa två stycken åt gången, särskilt med tanke på frakten.Min absoluta favorit bland ansiktskrämer för dagen med Spf är denna LJUVLIGA ansiktskräm från Charlotte Tilbury: Charlotte's Magic Cream. Denna kräm har allt! Jag älskar, doften, konsistensen, dess effektivitet och hur fuktmättad den håller min hy. Denna ansiktskräm är faktiskt den bästa dagkrämen jag någonsin använt. Min hy har aldrig sett bättre ut och jag tror jag har mycket att tacka denna kräm (och mitt serum) för det. Den kostar ca 900 kronor men för egen del tycker jag det är väl värt investeringen då den är dryg. Den stora burken på 50ml brukar hålla i 6 månader. Denna fick jag först 1 sample av som jag använde upp och älskade sedan dess har jag köpt 2 burkar i full size, så mycket älskar jag denna kräm.


Den lilla burken brevid den stora är den provburken på 15 ml som jag fick testa första gången när jag beställde ett paket som innehöll denna.


Denna ögonkräm från by Terry är en stor favorit: Liftessence Eye Contour. Denna har jag använt denna i olika omgångar. Jag älskar att testa nya ögonkrämer men denna är en favorit. Jag har väldigt få rynkor kring ögonen och mycket är tack vare att jag använt ögonkräm sen jag var 25 år gammal. Just nu testar jag Charlotte Tilburys ögonkräm som jag ÄLSKAR och denna kommer jag att varva med denna framöver. 

Så här beskrivs denna ögonkräm från Skincity:

Liftessence Eye Contour är en koncentrerad ögonkräm med lyxig aquakonsistens som verkar lyftande och uppstramande. Den minimerar kråksparkar och trötthetstecken.Kombinationen av Sallatspikblad, ringblomma och hästkastanj stimulerar mikrocirkulation och minskar mörka ringar och svullnader. Tonande aktiva ingredienser lugnar den tunna huden runt ögonpartiet samtidigt som de verkar skyddande och återställer hudens elasticitet och fasthet. 

Så här har ni mina tre tomma denna månad. Känner ni till någon av dessa sen tidigare? 
Önskar er alla en fin helg!!

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER