söndag 4 september 2016

PASSA PÅ ATT FYNDA DE BÄSTA LÄPPSTIFTEN SOM FINNS!

Idag ska jag tipsa om fler beauty produkter som jag bara inte kan leva utan. Går aldrig ut utan mina läppstift från Lipstick Queen. Bästa pigmenten, ljuvliga på läpparna, matta och håller i flera timmar. Läpp pennorna från detta märke är också fantastiska, har säker en 4-5 stycken oöppnade så att jag aldrig behöver bli utan :-) Lipstick Queen ska försvinna från Cow Parfymeris sortiment så därför säljs det resterande lagret ut nu i deras butik (i butiken kan man köpa dessa till 50% rabatt) och på nätet (där står det fortfarande 30% rabatt så man får kanske ringa och kolla om man kan få samma rabatt som i butiken). Jag har köpt på mig några stycken av mina favoritfärger. Just nu kostar läppstiften 120 kronor och läpp pennorna kostar 110 kronor, så det är extrema fynd!!!Förpackningarna är ljuvliga, färgerna fantastiska och lipstick Queen har de ljuvligaste brun/rosa/röda nyanser som jag sett. 


Här ser ni några av de läpp produkterna från Lipstick Queen som finns hos mig. Älskar alla dessa.
Bästa läpp pennor och läppstift.
Här Sinner i färgen Rouge som är den mest perfekta röda färgen till mina läppar och matt i finishen. Brevid denna i den röda hylsan är det Medival som är den perfekta röda färgen för ALLA, på riktigt! 


Till vänster vårdande och guldskimrande "Queen Bee" som är som ett läppbalsam, den till höger är en fantastisk skimrande gloss med gulstänk (All that Jazz) i färgen Cool Gin.


Här min favoritstick, matta, långvariga, återfuktande och ljuvliga brun/röda nyanser.
De heter Sinner (den matta varianten) i färgerna Rust och Nude.


Ni ser hur snygga förpackningarna är! Har ni vägarna förbi Cow Parfymeri i Stockholm föreslår jag ett besök. Har ni chansen, fynda dessa fantastiska läppstift, ni kommer inte att ångra er.
Hoppas ni har en fin helg!

KRAM!!OBS!! Alla produkter som vissas här har jag köpt för egna pengar, inget är sponsrat så ni inte behöver fundera över det :-)

1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER