söndag 2 oktober 2016

LJUVLIGA LÖSÖGONFRANSAR FRÅN COW PARFUMERI

Idag ska jag tipsa om några av de bästa lösögonfransar som jag testat. Cow Parfymeri har lanserat egna lösögonfransar som är tillverkade av silkesfibrer, alltså djurvänliga och otroligt lätta (de väger inget). Lösögonfransarna känns mjuka och ser ut som äkta hår. Finns tre olika modeller, men just dessa fastnade jag för. Dessa ger maximalt med volym och ser ändå naturliga ut, ger mest längd i mitten av ögat och öppnar därmed upp blicken. Ser inte att de finns i deras webbshop men i butik tror jag de ligger på ca 180 kronor paret (vilket är väl värt investeringen med tanke på kvalitén). De levereras i en vacker ask som man kan förvara dessa i och de håller minst 15-20 gånger om man är försiktig vid användningen av dessa och inte använder mascara ovanpå dessa. Jag har använt mina minst 5 gånger redan och de ser ut som nya fortfarande. Limmet jag använder är den klassiska Duo (Ardell) ögonfranslim i den mörka varianten som smälter perfekt in med min eyeliner och är vattenfast, kostar ca 99 kronor på KICKS.


Här ser ni dem på, inte min proffsigaste applicering men ni får en bra bild av hur fina de är på.
I veckan ska jag förbi och investera i en annan modell som jag kikade på sist och som ger lite mer längd längst ut på ögat.

Hoppas ni haft en fin helg i solen, vilka vackra höstdagar det har varit!
Ikväll blir det god söndagsmiddag och sedan familjefilm :-)

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Tack för tipset.
    Ska kika in på Cow nästa helg när jag är i Stockholm.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER