söndag 30 oktober 2016

TOM FORD ÖGONSKUGGOR - HONEYMOON PALETT

Jag hoppas några av er är kvar trots mitt långa uppehåll. Jag har avancerat på jobbet vilket inneburit mer jobb och mindre tid till bloggen. Jag har trots detta inte helt gett upp mina tester av smink eller hudvård. Klädinköpen är numera obefintliga, hinns helt enkelt inte med och jag använder dessutom mer mina klassiska svarta plagg som jag haft i flera år och varierar med accessoarer. Idag ska jag dock tipsa och recensera om några av de absolut dyraste ögonskuggor jag någonsin köpt. Frågan är därmed om dessa hypade och otroligt dyra ögonskuggor är värda pengarna.Denna dyrgrip kostar ca 650 kronor och är alltså en av de dyraste paletter som finns att köpa. Jag har länge avhållit mig från att köpa denna just med tanke på prislappen. På NK där denna palett finns hade jag NK poäng samt ett presentkort som jag bestämde mig att använda för att äntligen testa denna palett.  


Som ni kan se har jag redan använt denna ett tag, kunde inte låta bli när jag väl hade köpt den. Det första jag gjorde var att testa den på plats, alltså att bli sminkad med denna palett. När jag sedan var säker och visste att jag gillade färgerna slog jag till på den några dagar senare, inga förhastade köp här inte.


Dessa ögonskuggor kan användas torra och fuktiga, med en fuktig pensel blir färgerna ännu mer intensiva. Man får en stor mängd produkt i denna palett, nästan dubbelt så mycket som i CT (Charlotte Tilburys paletter) som enbart kosta en 100 kr mindre.


Färgerna och pigmenten är magiska och jag måste säga att jag själv är HELT såld på denna palett. För min egen del tycker jag den är värd pengarna och den håller länge.


Hög lyxfaktor och fantasisk formula/pigment som är enkla att använda och som blandas enkelt på ögonlocken. Enklaste ögonsminkningen någonsin med denna palett.


Allas vår Wayne Goss har också kikat på denna och vissar några swatches i hans Youtube kanal, se nedan.Vill ni se fler swatches och se en jämförelse med andra paletter kan ni kika in på en av mina favoritbloggar: The Beauty Look Book. Klicka på bilden så kommer ni till inlägget.

Picture borrowed from the Beauty Look Book
Mitt betyg för denna palett blir:

5/5 stjärnor

Önskar er alla en fortsatt fin söndag!
KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Så snygg palett jag har lite span på en som kom för några år sedan, Nude. Har du provat den? Var köper du Tom Ford?
    Ser alltid fram emot nya inlägg på din blogg 😄

    SvaraRadera
  2. Hej M, Jag har inte köpt Nude, men tror den snart ska komma till Sverige. Köpte mina Tom Ford Paletter på NK (trodde det stod i inlägget :-)
    KRAM!!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER