söndag 11 juni 2017

ATACHE - SPANSK HUDVÅRD PÅ HÖG NIVÅ

Atache kom jag i kontakt med första gången när de var med på Daisy Beauty Expo i år. Då fick jag med mig några små prover att testa och sedan har jag fått dessa pressprover. Rengöring och sedan en C-vitamin kur/serum. Nackdelen med dessa supereffektivt produkter är att det är salongsprodukter så de är inte helt lätta att hitta och få tag i.


Här ser ni rengöringsoljan och ansiktsvattnet i form av en spray som används i kombination med varandra. Rengöringsoljan är helt OK men jag är inte helt såld på denna tyvärr, den är alltför rinning i konsistensen och man behöver en dubbelrengöring för att få bort all smink.


Ansiktsvattnet/sprayen däremot gillar jag och den använder jag desto flitigare. Den återfuktar min hy och balanserar huden efter rengöring.


Produkten som jag dock gillar lite extra är denna: C Vital som är en koncentrerad C-vitamin kur/serum som ska ge lyster, spänst och motverka pigmenteringar.


Det är alltså C-vitamin i den ena (mindre falskan ) och Fluide som ska aktivera serumet/kuren i den andra. Man tar antingen 1 pump av serumet i handen och blandar med två pumpar av fluiden (om man har ett litet ansikte) eller så tar man två pumpar med C-vitamin och tre pumpar med Fluide (om man har ett normalstort till större ansikte). 


Nu har jag testat dessa i endast två veckor så jag återkommer när kuren är klar. Jag är även klar med min ELOS behandling för denna gången och jag tänkte återkomma med en sammanfattning och bilder av resultatet inom kort. Hoppas ni har haft en fin helg!

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER