söndag 21 februari 2016

NÄR NÅGOT AV DET HEMSKASTE I ENS LIV SKER OCH ALLT BRISTER

Jag har varit borta en lång tid....jag fick ett av de hemskaste beskeden man kan få i sitt liv i förra veckan. En chock och sedan en oerhörd sorg. Min mor har dött. Min mor dog förra veckan, utan förvarning i ett främmande land och dessutom hade jag inte sett henne på ett par år. Detta året skulle vi ses, på ett eller ett annat sätt skulle jag se till att se henne, det hade jag bestämt. Ödet ville annorlunda, vi fick inte ses. Jag fick inte säga allt jag ville säga till min mor innan hon dog, hon fick inte se hur stora hennes barnbarn hade blivit. Det fanns så mycket som behövde redas ut men vi fick inte chansen att mötas och säga allt som behövde sägas: "Jag älskar dig och kommer alltid att älska dig för du är min mor och för att jag alltid kommer att vara lojal mot dig. Du var min stora idol och förebild när jag var barn och allt jag har gjort med mitt liv har varit mitt sätt att visa dig att jag älskar dig. " Nu är min mamma borta och ett oerhört tomrom finns just nu i mitt hjärta.
Det känns så otroligt orättvist, inte nog med denna oerhörda sorg dessutom finns det omständigheter runt omkring som gör mammas död ännu mörkare och ännu svårare att acceptera. Hur kommer man över denna sorg? Hur kommer man över sin mammas död?
Jag kommer att försöka ta mig förbi denna avgrund av sorg och åter komma tillbaka till ytligheter som jag brukar skriva om på bloggen men det kan vara lite långt mellan varven och jag hoppas bara att ni har förståelse för att jag ibland kan dröja. Det här kommer att ta tid för mig att smälta.
Min fina mamma är borta, även om vi hade kommit ifrån varandra på senare år så fanns hon alltid i mitt hjärta och jag kommer alltid att älska henne....alltid.

Ta hand om varandra och glöm inte bort att tala om för era nära och kära hur ni känner. Skiljs aldrig åt som ovänner, livet är så oerhörd kort och rätt som det är har man inte möjlighet att reda ut och säga det man egentligen ville säga till ens nära och kära. 

KRAM!!!

29 kommentarer:

 1. Fina du <3. Jag kommer ihåg vad du skrivit tidigare om din mamma, hur du såg upp till och beundrade henne (och det är jag övertygad om att hon visste). Sänder dig en stor kram i denna svåra stund. Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Beklagar sorgen! Man tycker man har all tid i världen. Förväntar sig inte att det kan vända tvärt. Hon är en del av dig och kommer alltid finnas kvar i ditt hjärta.
  Var rädd om dig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så sorgligt, jag känner verkligen med dig och förstår vad det innebär att ha mamma långt borta. Känslorna är dock detsamma. Jag beklagar verkligen, ta den tid du behöver. KRAM Lina

  SvaraRadera
 4. Alla mina tankar till dig i denna svåra tid.
  Livet ä så obegripligt ibland....bortom allt det mörka finns ljuset.
  Många kramar Titti

  SvaraRadera
 5. Beklagar sorgen. Ens mamma är altid ens mamma oavsett om man bor granne o ses flera gånger i veckan eller på avstånd o ses någon gång med år emellan.

  Ta hand om dig!
  Kram
  AnnaSC

  SvaraRadera
 6. Beklagar sorgen.... Finns inga ord som tröstar när det är som värst, men vill ändå skicka varma tankar till dig och din familj. Kram/Anna

  SvaraRadera
 7. Oj kära nån, vad otroligt sorgsamt att höra. Att förlora en anhörig så plötsligt och långt borta - åh så tråkigt att höra. Inga ord finns liksom, och förstås tänker man på dina ord där i slutet... Stor stor kram till dig, låt sorgen ta sin tid. kram Milla (en gammal följare som hittat tillbaka)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Milla, jag vet att du varit med länge och jag uppskattar det så. Tack för dina ord. ❤️❤️❤️❤️

   Radera
 8. Baklagar verkligen, så fruktansvärt och när de sker så plötsligt. Finns inga ord. Styrkekram till dig <3

  SvaraRadera
 9. Så otroligt sorgligt. Beklagar. Sköt om dej. Kram

  SvaraRadera
 10. Jag beklagar vännen. Ta hand om dig så gott du kan <3

  SvaraRadera
 11. Så ledsamt. Beklagar sorgen. Det är hårt förlora någon av ens nära. Ta hand om dig!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 12. Kära A, villen avgrund av sorg. Jag vet inte vad jag skall skriva, det finns inga ord att beskriva hur ledsen jag är för din skull. Du har varit i mina tankar mycket denna vinter. Krama familjen från mig. Jag finns här om du vill brevväxla <3

  -Malena(mi)

  SvaraRadera
 13. Åhhh, kære ven. Hvor er jeg ked af at høre om det. Føler med dig og sender dig varme tanker.
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 14. Jag vill bara säga att jag tänker på Dig i denna svåra stund !
  Du skänker så mkt glädje inspiration och värme till oss som följer dig i bloggen. Känner ju inte Dig alls men det känns nästan så... ta hand om dig och din familj.
  Varmaste hälsningar Karin i Stockholm

  SvaraRadera
 15. Jag beklagar din stora sorg! Det är fruktansvärt att mista sin Mamma. Tänker på dig. Sköt om dig nu. Stor Kram AnnaKarin W

  SvaraRadera
 16. Beklagar sorgen, ta hand om dig och dina nära.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 17. Åh så sorgligt och tragiskt! Ens mamma är ju det närmsta man har. Beklagar din sorg! Ta hand om dig! Kramar Pernilla

  SvaraRadera
 18. Så sorligt! Beklagar sorgen. Var själv på begravning idag... Ser fram emot när du orkar vara mer altiv på bloggen. Du behövs! Men ta den tid du behöver!

  SvaraRadera
 19. Tack fina ni får alla era fina ord och stöd i denna tuffa tid. Jag uppskattar det verkligen.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 20. Jag kommenterade tidigare. Gör det igen. Tänker på dig och finns här när du orkar. Din mor finns med dig och barnbarnen för alltid. Men det är verkligen inte rättvist att något så fasansfullt händer. Skickar alla tröstande kramar i världen,finaste vännen!
  Lotta

  SvaraRadera
 21. Nej men vad förfärligt, beklagar sorgen😢
  Saknar ord egentligen för din text grep så tag i mig..
  Har också mist både bror och far helt oväntat och även om jag själv jobbar med vård och omsorg så förstod jag inte hur fysiskt ont det gör att förlora någon närstående:/ Jag har lärt mig att sorg är ingenting som går över utan något man får lära sig att leva med de,finns alltid där och det är ju inte konstigt att vara ledsen/känna saknad att någon viktig person inte längre är i livet. .
  Tänker på dig!!
  Varm styrkekram❤

  SvaraRadera
 22. Kära fina du!

  Jag har velat skriva länge och beklaga sorgen men jag kunde inte hitta orden. Det är så tråkigt att mista sin mor, den som man kommer ifrån och det är en underlig känsla, att det jordiska bandet inte finns kvar.
  Jag önskar dig all kärlek från din familj och att ni kommer starkare tillsammans och du har de finaste flickor. <3
  Massa kramar och sköt om dig väl,
  Linda

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER