fredag 23 september 2011

TÄVLINGSDAGS!! VINN VACKRA FAYE FRILL DRESS FRÅN PROVRUMMET!!

Finaste Suzanne lottar ut en av mina favoritklänningar denna säsong från PROVRUMMET, det är den vackra FAYE FRILL DRESS som lottas ut i valfri färg och storlek. Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar med eran mailadress, GILLA Provrummet på Facebook (ni kan klicka HÄR) och sedan får ni en extra lott om ni även går in på Provrummets hemsida och tipsar om eran favorit från Höstens kollektion. Tävlingen pågår fram till nästa tisdag den 27 september kl 21:00 så skynda er att tävla! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD VINNAREN KOMMER ATT PRESENTERAS PÅ BLOGGEN SNART! TACK TILL ALLA SOM VARIT MED OCH TÄVLAT!!
Här har jag storlek M och nedanför ser ni storlek S. Gillar bäst storlek S faktiskt, fast utan den svarta underklänningen ;-D


Denna klänning är enkel att variera, piffa upp, dressa ner, etc. Hade denna på jobbet idag med en fin kavaj över och ett smalt skärp. SÅ in och tävla tjejer!!
KRAM!!

75 kommentarer:

 1. FIn tävling, tack! Jag är med med flera lotter. Min mailaddress är taru(at)nevavuori.fi och min favorit från höstkollektion är definitivt den svarta Letisha coat. Och jag har gillat Provrummets fb-sidan med.

  SvaraRadera
 2. Ååh... Älskar Provrummet. Min favorit från hösten är just faye frill dress i blågrå! Drömmer om den när jag ligger nerbäddad i sängen +20h/dygn. Lever för de timmar i månaden jag får fixa mig och leka frisk. :) katarina(at)hultheimer.com

  SvaraRadera
 3. Älskar Provrummets kläder. Har många favoriter från hösten. En bland många är Cherie wrap i rosa. Har gillat på fb och min mailadress är lena.stockenstrand(at)yahoo.se

  SvaraRadera
 4. Det här var ju verkligen den ultimata tävlingen för mig som gått och väntat på att få se din Frill dress provning! :-) Jag är i stort behov av en svart klänning i höst så den är min absoluta favorit. Gillar såklart Provrummet på FB också!
  annalena77(@)hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Vill självklart va med! Min höstfavorit är verkligen just Faye Frill dress!! Kramar doktormolly(a)gmail.com KRAMAR

  SvaraRadera
 6. Självklart gillar jag provrummet! Storfavorit är ju Faye Frill dress i svart, älskar svart. Men jag gillar även branches plait halsband också - riktigt läckert till en enkel klänning! Mvh Sofia Branting sbranting@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag är inte med i tävlingen eftersom jag är en "anti-facebook" men klänningen är SÅ fin....har fått hem den idag från Provrummet.
  Titti

  SvaraRadera
 8. Hejsan

  Wow vilken tävling
  Denna klänning är ju bara så himla snygg.
  Så helt klart vill jag vara med i denna tävling.
  Gillat Provrummet har jag gjort länge :).
  Så om det går bra önskar jag gärna att vara med i denna tävling.

  Ha en fin helg
  Krammiz
  Sussi
  Min mail
  cool5sussie@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Glömde skriva att jag givetvis gillar Provrummet på Facebook sedan länge! :)

  SvaraRadera
 10. Vilken perfekt tävling!! Jag sitter just och suktar efter en Faye drill i svart, M. Vill ha!! min absoluta höstfavorit från provrummet :) Så självklart gör jag allt för att öka mina chanser i denna tävling ;) Gillar på fb e klart! Mariagink@Yahoo.se. Håller tummarna!!

  SvaraRadera
 11. Åh,jag bara älskar provrummets kläder.Har tipsat många vänner om provrummets sida:)
  Av höstens kläder skulle jag vilja ha
  svarta Letisha coat.Den står på högsta önskelistan;))

  Kramiz Monica

  SvaraRadera
 12. Hej önskar mig verkligen en svart klänning från PROVRUMMET, som heter FAYE FRILL DRESS st M Den skulle passa så bra på vårt 85års kalas (15,20,plus 50 år)
  min mail är annikaeriksson642hotmail.com
  Har givetvis gillat provrummet på FB
  Ha en trevlig helg!
  Annika

  SvaraRadera
 13. Hej!

  Gillar provrummet på FB sedan länge :) och en av mina favorit från deras kollektioner är Cherie wrap.

  Trevlig kväll!
  Ulrica
  ullebulle74@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Hej!

  Är gärna med och tävlar. En favorit hos provrummet är oemotståndliga Letisha coat i svart. Faye Frill Dress i svart skulle också göra mig väldigt glad.

  Har gillat på fb sedan tidigare och min mailadress är lotta.l@telia.com

  Ha det gott!
  Varma hälsningar

  SvaraRadera
 15. hej!

  Kanon tävling! Gillar Provrummet sedan länge, men klickat en gång till ;) Klänningen är superfin! Såklart att jag ha höstfavoriter :)
  Min mejadress är magda_f@telia.com
  Magdalena

  SvaraRadera
 16. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 17. Fantastisk tävling!!! jag är med
  ;-)

  sanna_hallqvist@hotmail.com

  Min favvo i höst är definitivt denna vackra frill dress...har suktat efter den nu ett tag.
  MvH Sanna

  SvaraRadera
 18. Jag vill gärna vinna en klänning i svart storlek L. Min mail är jeliol@live.se. Jag gillar redan provrummet på facebook men går in och tipsar om min favorit.
  MVH
  Jenny

  SvaraRadera
 19. Vilken fin tävling! Min mail är hilde.ostebrod(at)telia.com Jag gillar redan Provrummet på FB. Letisha coat är min absolut favorit från Provrummet som jag har tipsat en vän om. Om jag vinner önskar jag mig en svart Faye frill dress i stl S
  Kram

  SvaraRadera
 20. Vill även jag gärna vara med i denna generösa tävling! Mina favoriter är just denna klänning Faye Frill Dress (som btw sitter superfint på dig) och till den en Cherie wrap. Gillar och tipsar på FB såklart och irl då jag fått många komplimanger för min Faye wrap som inköptes efter tips av dig. :) Tack för en mkt inspirerande och informativ blogg.

  Kram
  Tess

  SvaraRadera
 21. Hej, jag vill gärna vara med och tävla om en så snygg klänning. En svart i storlek S skulle sitta fint! Min mejl är anna(at)coolbean.se. Gillar såklart Provrummet på FB.

  Hälsn. Anna

  SvaraRadera
 22. Lördag morgon och jag sitter med en kopp rykande kaffe och googlar efter Faye Frill dress, medan barnen tittar på morgonbompa. Har redan Sett ut den i blått och ser oändliga kombinationsmöjligheter för såväl vardag som fest. Den här månaden har jag inte råd, så jag kollar Blocket och Tradera. Kollar även mina favoritbloggar och tror inte det är sant när jag hittar tävlingen hos EN ODD MOLLY-HOLICS BEKÄNNELSER!

  Om jag mot all förmodan skulle vinna önskar jag en blå i storlek small. Har gått in och gillat den på Facebook och även berättat varför jag gillar den så mycket på Provrummet.se

  maria_ryen@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Är en 40+ läsare i Finland i exakt samma storlek som du, endast några cm längre :). Har kanske en litet mera strikt stil än du med mera Flippa K etc, men fastnar ändå för många av dina klädtips, TACK!
  Är även jag en kvinna i karriären med småbarn, tonårsbarn och litet tid att shoppa, så nätshopping är oumbärligt. Gillar redan Provrummet på FB. Den rosa stl M skulle vara en riktig karamell.


  Hälsar Britta, som helst skickar sin e-mail i ett mail om jag skulle vinna.

  SvaraRadera
 24. Åh en vacker Faye Frill Dress i svart är ett önskemål till hösten och vintern. väldigt användbar både till vardag och fest.


  Svart stl M

  Har gillat på facebook och skrivit på Provrummet.se

  Trevlig helg hälsar,
  carina.tyberg@visitsweden.com

  SvaraRadera
 25. Nu har du fixat och ansträngt dig igen med ett samarbete med Provrummet att någon lycklig kan vinna, en superfin klänning för en mogen kvinna, klart jag på din blogg får dit några rader, och skulle turen slå in för mig skulle jag helt klart få spader,extra plus att det kommer då och då, fina erbjudande och rabatter som öppnar modets ridå. / Anneli anlie@bredband.net / svart small

  SvaraRadera
 26. Glömde skriva att Provummet gillas på FB och kommentar har jag även gett. / Anneli , anlie@bredband.net ( blev lite osäker ifall jag valde fel storlek S och om M hade varit bättre?

  SvaraRadera
 27. Vill självklart ta chansen och vinna denna underbara klänning i svart, medium. Håller tummarna..hårt :))
  ullrikka@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Trevlig tävling! Gillar på FB. Min favorit är Letisha coat. Men hoppas såklart vinna en härlig klänning. Någon gång kanske turen är på min sida!

  Mvh Stina
  stinalar76@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Åh, gillar redan på facebook. Favoriten är Faye Dress, svart i storlek S.:)
  jacobson_k(at)hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Åh, vill gärna var med och tävla. Jag älskar Provrummet kläder och gillar dem på FB sedan länge!
  mvh
  Carolina
  carolina@carpvik.net

  SvaraRadera
 31. Å vilken mysig tävling, jag är gärna med! :)
  Provrummet har jag gillat sedan länge och förutom att få chansen att vinna en Faye Frill Dress i blått stl M så är deras rosa Cherie Wristwarmers något jag skulle vilja värma mig med i höst/vinter :)
  sirja_nikkanen@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Har nyligen upptäckt Provrummet & blivit hel frälst!!!! Älskar Letisha coat, Jojo dress & Fay Frill Dress+ allt annat. Skulle bli överlycklig om jag vann, godd luck till er alla!!! Gillar på fb!!
  Mvh Eva
  evam.aronsson@telia.com

  SvaraRadera
 33. Jag är också med. Min favorit från hösten är just faye frill dress i svarta.

  SvaraRadera
 34. Klart jag vill vara med i denna tävling min favorit Faye Frill dress i blått hoppas på tur

  min mail alp.bergstrom@yttersjo.se

  SvaraRadera
 35. Klart jag också vill vara med och vinna denna fina klänning.

  SvaraRadera
 36. Hej !

  Vilken mysig hemsida du har.
  Är jätte gärna med i tävlingen då min favorit är Faye Frill i svart.Jag gillar redan provrummet på FB sedan ett tag.

  Mvh Petra
  petra.marin@telia.com

  SvaraRadera
 37. Hej, Vilken underbar klänning!!
  Vill ha ;)
  Gillar redan Provrummet sedan en tid tillbaka.
  gittanth@gmail.com

  SvaraRadera
 38. Vilken härlig klänning! Nu håller vi tummarna för att en i stl S hamnar på vår lott! =) cwasa@datavagen.com Birgitta Eliasson

  SvaraRadera
 39. Hej!
  Gillar redan Provrummet sen innan. Fick nu ögonen på denna underbara Faye Frill Dress i svart - så helt underbar. Klart man vill vara med och tävla om den. Har precis tagit mig ner tre storlekar till stl 38, så det behövs lite nytillskott i garderoben!
  Min mail: lollo@altecknar.se
  Håller tummen för tur!

  SvaraRadera
 40. Oj... tänk att få vinna en sådan.... Stl M skulle bergis passa mig, klä mig som en gudinna...

  Gillar förstås provrummet sedan tidigare


  Hälsningar
  kicki kronborg
  bunnyn.hemma@gmail.com

  SvaraRadera
 41. Oh, vill gärna vara med och vinna den snygga klänningen! Min mailadress är christine(at)wangerstedt.se

  SvaraRadera
 42. gillat på fb sedan länge ,gillar den svarta klänningen stl M
  taru09@live.se

  SvaraRadera
 43. Hoppas på härlig tur! =)
  Goa hälsningar från Linda
  theo_s@telia.com

  SvaraRadera
 44. Första gången inne på din blogg, gillar den mycket. FAY FRILL DRESS är en klänning jag skulle vilja vinna, ska snart ha fest för min man som fyller jämt, skulle vara kul att ha en snygg klänning som jag tror skulle passa mig. En svart i M.
  Provrummet, på FB,gillar jag sedan en lång tid tillbaka, mycket tack vara Pernilla Wahlgren.

  Tack för en fantastisk blogg och tävlning.

  Marianne Dahlin

  jmariannedahlin@tele2.se

  SvaraRadera
 45. Åååå detta är just den klänningen som jag gillar just nu på provrummet.Faye frill dress JAg har tittat så många gånger på den och önskat att den vore min men just nu efter 1 års mammaledighet och nu arbetssökande så säger plånboken nej. Så jag hoppas på turen, annars får jag sitta och hoppas på att det kommer ett jobb så jag kan få köpa denna fina klänning.

  veronica_jacobsson@hotmail.com

  (gillar sidan på fb)

  SvaraRadera
 46. Älskar Provrummet! Vackra och prisvärda kläder. Denna klänning ser SÅ fin ut! Blir världens Gladaste om jag skulle vinna- en tröst och uppmuntran i höstmörkret:) n_elisabet@hotmail.com

  SvaraRadera
 47. Har gillat provrummet på FB i evigheter ju! ; )
  Däremot var det roligt att jag genom just det hittade hit till din blogg. Nya, bra bloggar uppskattas alltid!

  Min favorit hos Provrummet just nu är faktiskt Faye Frill Dress i svart. Har spanat åt den en stund måste jag erkänna, men har pålagt mig själv ett mindre shoppingförbud för tillfället. Men kanske som födelsedagspresent till mig själv?... Det måste väl ändå räknas som befogat?... ; )

  Kram, Anne

  norskanne@hotmail.com

  SvaraRadera
 48. Härlig tävling! Faye Fill dress i svart vore underbar, hoppas på tur och gillar självklart provrummet på FB. Min mailadress är: marika@promegaekonomi.se

  Kram

  SvaraRadera
 49. Jag är fan utav Provrummet sedan länge, både på facebook och "in real life". Just Faye Frill dress i blågrå är ju helt underbar. Hoppas på tur!
  Mvh Åsa (240337@blixtmail.se)

  SvaraRadera
 50. Åh som jag beundrat denna klänning sedan den kom på provrummet. Och nu har jag en chans att vinna den, vad glad jag blir! Jag önskar så jag skulle vinna den svarta och storlek M.

  Jag gillar sedan tidigare dem på FB och har också kommenterat på sidan. Håller tummarna.

  SvaraRadera
 51. Åh, jag gillar verkligen Faye Frill dress. Den grå är jättesnygg. Jag gillar redan provrummet på Facebook. Min mail adress är: hallbergasa@hotmail.com Hoppas verkligen att jag vinner :)

  SvaraRadera
 52. Jag vill gärna vara med om utlottningen av denna vackra klänning. Är min favorit klänning från provrummet.
  Kram Tina
  tina.torp.j@hotmail.com

  SvaraRadera
 53. Älskar Provrummets kläder. Vill ha det mesta av deras kläder men det går ju inte. Men kan man vinna ett plagg så kan ingen klaga. Vill ha vill ha hoppas hoppas. Karin@itgate.se

  SvaraRadera
 54. Är gärna med och tävlar om den underbart vackra klänningen FAYE FRILL DRESS svart från Provrummet. FAYE FRILL dress från Provrummet är just mitt favoritplagg denna höst och jag håller alla tummar och tår jag har för att jag för en gångs skull vinner;-) E-mail: sarabergstrand@hotmail.com Mvh, Sara

  SvaraRadera
 55. Jag igen, har även gillat Provrummet på FB:-) sarabergstrand@hotmail.com Mvh, Sara

  SvaraRadera
 56. Hej!

  Letisha Coat verkar vara en av höstens "måsten" - perfekt längd för att ha klänning och stövlar till, snygga spännen i midjan så att man inte ser gigantisk ut och härligt fleecefoder som värmer även i snålblåsten här i Kalmar!
  Min mailadress är gunilla.groden@telia.com. Gillar Provrummet så klart!
  Tack för en härligt inspirerande blogg med många tips!

  Kram//Gunilla G.

  SvaraRadera
 57. Hej! Jag vill gärna vinna denna vackra klänning i svart strl small. Mvh Lina

  SvaraRadera
 58. Hejsan!
  vill gärna vara med i tävlingen. Älskar Letisha coat och har precis beställt en blå, längtar tills den kommer. Vore pefekt att vinna en Faye Frill dress till firandet av 1-års bröllopsdag. Har både gillat på FB och skrivit kommentar.
  Tack för en bra blogg, läser den nästan varje dag och tack för tipset av Letisha Coat :-)
  Kramar
  Therese
  tess.gustavsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 59. Hej vill gärna vara med i tävligen. Svart i stl M vore underbart att vinna. Har redan gillat på facebook. mvh
  Maria
  Winberg.maria@telia.com

  SvaraRadera
 60. Hejsan! Jag är gärna med och tävlar om min favorit hos Provrummet. Jag går även in och gillar provrummet på facebook.
  anna-carin.engstrand@bredband.net

  SvaraRadera
 61. Så underbara klåder, jag blir helt sjuk eller heter det salig? Om jag vann så tycker jag allra bäst om den gråblåa och önskar storlek L.
  Min favorit plagg är också Cherrie Slip blå underklänning som passar underbart till klänningen/tunikan.
  Hoppas!

  nettan.klar@gmail.com

  SvaraRadera
 62. Hej!
  Är gärna med i denna braiga tävling! Skulle behöva lite tur just nu efter en inte allt för rolig sommar :-)

  Tack för en fin blogg!
  Kram
  fia_ekefjard@hotmail.com

  SvaraRadera
 63. Älskar verkligen provrummets kläder o service. Finaste plagget är Faye frill dress. kram jennifer@bubini.com

  SvaraRadera
 64. Åh vilken underbar och perfekt tävling! :)
  För det är just denna klänning som jag abslout tycker bäst om och som jag rekommenderar starkt till hösten. Hur användbar som helst, både till fest och vardags.
  Vill ha!!!:)

  Har givetvis gillat på facebook :)

  josefine@merstrand.se

  SvaraRadera
 65. Denna tävling vill jag verkligen inte missa eftersom jag tycker så otroligt mycket om plaggen från Provrummet. Mina favorit i höstkollektionen är Heather dress i grå-svart.
  mail: catte.kall@gmail.com

  SvaraRadera
 66. Självklart så vill jag vara med och tävla, gillar självklart Provrummet och har klickat på det på FB. Bästa ur kollektionen just nu är Faye Frill Dress med Cherie Slip under. Otroligt snygg.
  Min e post
  tinaolander59@gmail.com

  SvaraRadera
 67. Gillar Provrummet sedan länge på FB. Kommenterar på hemsidan! Skulle vara underbart kul att vinna denna klänning! Det skulle sitta fint med en början på en ny garderob eftersom jag fött två barn på två år. Har inte varit läge att köpa kläder men nu :)Måste vara bästa plagget i höst "Faye frill dress", snygg med "Cherie slip" under ;)

  Svart i M.

  Mvh Therese
  titti.larsson@gmail.com

  SvaraRadera
 68. Hej! Såklart vill jag vara med och tävla :)
  Min favorit just nu bland alla fina kläder på provrummet är den svarta Letisha coat...
  Jag gillar sidan på fb sen länge och jag skulle jättegärna vilja vinna Faye frill dress i svart i storlek M
  Min mail: 057080429@comhem.se

  Mvh Jessica

  SvaraRadera
 69. Hej,
  Vill gärna vara med och tävla...
  Älskar provrummets kläder. Svårt att plocka ut en favorit, älskar så många av deras plagg...Faye frill dress så klart, Letisha coat, Cherie wrap mfl mfl. Har gillat provrummet sedan innan på FB.
  Min mailadress: anette.fridh@oktv.se

  Mvh Anette

  SvaraRadera
 70. Hej,
  Jag är gärna med och tävlar. Jag har sedan länge "gillat" Provrummet på FB. Sen tycker jag det är svårt att plocka ut en favorit... Letisha coat och Jojo dress ligger i topp just nu. Du hittar mig på k.loved@live.se.

  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 71. Hej.
  Trevligt med tävling. Jag gillar Letisha coat i blått , den är verkligen superfin, gillar provrummet på fb oxå. Med hopp om lite tur i höstmörkret.
  mvh maria@massageorehab.se

  SvaraRadera
 72. Jag är gärna med i utlottningen av Faye Frill dress, det är en av favoriterna från Provrummet. Gillar också Cherie wrap i grått och Heather skirt.

  Babsan
  bopsi@telia.com

  SvaraRadera
 73. Kan absolut inte missa en sådan fin chans att vinna från Provrummet:)

  Kramar

  christina.billberg@live.se

  SvaraRadera
 74. Vill givetvis vara med i tävlingen då provrummet är en favorit! Och jag älskar deras kläder!

  Hälsar tuija@fahleson.net

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER