måndag 5 september 2011

UNDERBAR TÄVLIG - VINN ODD MOLLY PRODUKTER!!

Häromdagen tittade jag i mina lådor och insåg att jag har en herrans massa Odd Molly Hudvård och små samlarsaker som säker en hel del av er skulle bli glada för. Det enda ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att i en kommentar ange varför ni läser bloggen, vad ni gillar med den, favoritinlägg (om ni har en sådan) och vad som kan förbättras (om det finns något att förbättra ;-) Om ni dessutom länkar och informerar på er egen blogg (ni som har en sådan vill det säga) så får dubbla lotter.

Det ni ser på bilden är de underbart söta "boxningshandskarna" som kan sättas som nyckelknippa eller som utsmyckning på väskan, finaste kortspelet med Odd Molly motiv, läppglansen och handkrämen från Odd Molly. ALLT detta får vinnaren så in och tävla!! Tävlingen är inte sponsrad utan jag vill helt enkelt ge ER, mina underbara läsare, något litet som tack för att ni ständigt återkommer, lämnar fina kommentarer och helt enkelt inspirerar mig att fortsätta med bloggen även när det ibland känns tungt och stressigt.
Tävlingen pågår fram till och med fredagen den 9 september så in och tävla!!!
KRAM!!

74 kommentarer:

 1. Självklart vill man vara med och tävla! :D
  Är här inne titt som tätt och beundrar alla fina kombosar på kläder du visar upp. Gillar dina inlägg med provningar bäst då jag beställer mycket över nätet!
  Hittade hit till dig genom Katinkas blogg och sedan var jag fast :)
  Skulle bli helt överlycklig om jag skulle ha turen på min sida och vinna. De där söta boxningshandskarna är ju bara helt bedårande och skulle hänga fin fint på min väska!
  Tack för en kanonblogg och tack för tiden du lägger ner för att inspirera dina läsare!

  Kram Mia Sj från Borås

  SvaraRadera
 2. Jag vill också vara med, så fina vinster du har samlat. Jag ska vara med med två lotter och länka tävlingen i min blogg.

  Och varför jag läser din blogg? Därför att den var den första odd mollyblogg som jag hittade i nätet, och som förorsakade ganska många måste-ha känslör hos mig. Jag har alltid gillat dina provningsbilder, du är så vacker och kvinnlig, och många plagg ser helt annorlunda och fina på dig än på produktbilder. Också gillar jag det, att näär en ny kollektion släpps ut dröjer det inte länge att få se dig i provningsarbete.

  Jag håller med dig nästan i alla mollyåsikter, men jag gillar fransar och tänker inte "pimpa" bort dem i min röda, länge efterlängtat Maria Tallchief cardigan :)

  SvaraRadera
 3. Det här måste man ju vara med på! Jag länkar i min blogg också..(finns tävling där med!)

  Jag är här inne nästan varje dag. Du har så snygga kläder som du visar upp och du bär upp dem så bra. Jag får tips på vad jag borde skaffa (tyvärr ;-))...Bästa inlägget var det med Betty Mae Jumper Cardigan nyligen... den blev jag helt frälst i, men har inte lyckats fånga...

  Kram
  Lena

  SvaraRadera
 4. Jag vill gärna vara med,har dig på bloglovin:) Läser dig så fort du har gjort ett nytt inlägg.Älskar Odd Molly kläder av hela mitt hjärta.
  Ändra inget med din blogg,bra som den är.

  Kramar Monica

  SvaraRadera
 5. Hejsan

  Men va kul med en tävling och fina saker du lottar ut.
  Klart jag är med och tävlar fast jag är bara en av dina trogna läsare alltså utan blogg.
  Finns inget att ta bort eller förändra. Du har bra smink tips vårdande smink, bra klädtips samt mycket annat.
  Jag läser just därför din blogg. Man får så bra tips om allt.
  Så forsätt i samma stil.

  Ha en toppen vecka
  Krammiz
  Sussi
  Gärna 1 lott om jag får vara med och tävla.
  Fast jag bara i bland ger en kommentar:(

  SvaraRadera
 6. Först vill jag säga att koftan i förra inlägget är så snygg! Och jag är gärna med och tävlar :) Din blogg var den första Odd Molly blogg som jag började läsa och som jag troget följer. Gillar dina vackra bilder, snygga kombosar, alla tips och att din blogg känns personlig. Bara att forsätta på samma spår :) Länkar i min blogg i morgon! Kram

  SvaraRadera
 7. Tack för en härlig blogg :) Jag är jättegärna med och tävlar, har tyvärr ingen egen blogg ännu. Kanske kommer en dag. Jag älskar dina bilder med härliga kombinationer och den utförliga informationen. Tycker att du lägger ner fantastiskt mycket tid på dina läsare. Underbart! Kram Catrine

  SvaraRadera
 8. åh....jag letar mig halvt fördärvad efter boxhandskarna (min man är fd boxare så det finns mer än en anledning till jakten...)
  Jag gillar dina prövningsinlägg bäst, dagensinläggen är underbara med bra bilder men provningarna är kanon! Av alla provningar så är det så befriande att du är ärlig i hur du upplever plaggen och det spar tid och energi för oss andra :)Jag slår ett extra slag också för att du vågat lufta känsligare saker öppet och är ärlig och personlig!
  Sedan är det en lagom mix med andra inlägg och framförallt att du lyfter fram andra varumärken så vi insnöade mollyister yrvaket kan kika på även andra märken... Jag kan fortsätta ett bra tag till men det var ingen uppsats du ville ha va? ;) Jag länkar från min 'nya' blogg tills dess jag återfår min gamla :(
  Kramisar
  Loo

  SvaraRadera
 9. Hej!
  JAg hittade hit via att jag googlade Odd Molly och jag blev glatt överraskad! Jag tycker du tar bra bilder på plaggen och detaljerna. Det enda jag egentligen kan sakna är att du ibland glömmer att skriva priset, så att man själv vet om man ens ska fundera på plagget =)
  Jag föredrar faktiskt att kika in här istället för nätsidor som säljer Odd Molly då jag blir mer inspirerad av dina bilder.
  Mvh Maria, Åkersberga

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  jag vill gärna vara med att tävla. Och detta för att jag inte bara fastnat för odd molly utan också den bloggvärld som hör till. Anledningen till att jag dagligen går in på just din blogg är att du återkommande visar på plagg som jag sedan köper. Och inte bara det, jag blir också nöjd med köpen. Tycker dessutom att du ger mycket bra tips och råd även på andra områden. Med andra ord har jag inga förbättringsförslag utan är en av dina helnöjda bloggläsare.

  SvaraRadera
 11. Mia O (mia_olsson35@hotmail.com)5 september 2011 kl. 21:33

  Jag läser ofta din blogg och gillar den för att du är glad och positiv! Jag uppskattar när du visar provningar och diverse kombinationer. Smink-, hår- och hudvårdstips är också perfekt! Har använt mig av mängder av tips härifrån och har alltid blivit nöjd! Fortsätt i denna stil! Kram

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Vad roligt med en tävling :)
  Jag läser din blogg dagligen; den är en av dem bästa! Älskar dina inlogg om provningar, kombo -du är verkligen duktig att "kombinera" olika plagg samt att det handlar också om anndra märken än OM. Jag blir inspirerad av dina inlogg trots att äger bara några få plagg OM :)
  Lämnar kommentar sällan eftersom bara "anonym" "funkar" för mig och det kämms inte så bra; fattar inte hur kan om jag kan göra på annat sätt ;((
  Sluta aldrig blogga!
  Kram, Magdalena från Skåne

  SvaraRadera
 13. Jag gillar dina provningar! Kul är det när du visar olika kombinationen till plagget. Sen gillar jag dina närbilder ;-) Jag tar två lotter har länkat från bloggen.
  Kramar

  SvaraRadera
 14. Vill gärna vara med i utlottningen av de fina sakerna!
  Läser din blogg så gott som dagligen och har gjort det länge. Varför? Alla dina provningsbilder med billigt & dyrt och alla dina olika kombinationer.
  Roligt och bra också med alla andra tips du ger om ditt och datt.Olika märken på kläder som du visar upp, mest Odd Molly då förstås men du visar ju mycket annat också.
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 15. Hej
  Jag hittade hit pga att jag ännu inte äger ett endaste plagg/pryl från Odd Molly.
  Jag går igenom alla dina bilder för att hitta mitt premiärplagg...jag är tacksam för dina kommentarer om storlekar och kvalité, det gör mitt sökande så mycket enklare!

  Tack för det!

  SvaraRadera
 16. Hej! Jag hittade till din blogg av en ren slump via Provrummet. Jag blev totalt frälst och läser nu bloggen varje dag, är helt beroende :-) Från att inte haft ett enda OM plagg har jag nu massor (till min mans stora fasa = hål i plånboken :-)
  Anledningen att jag läser bloggen är dina otroligt vackra bilder, tydliga och skarpa så att man verkligen ser hur plaggen ser ut (jämfört med andra bloggar som har alldeles för dålig kvalitet på sina bilder).
  Mina favoritinlägg är när du har skrivit om den sämre kvalitén på vissa plagg, dålig passform, hur tänkte OM när de designande vissa plagg m m, samt dina tankar inför mötet hos OM.
  Förbättringar: tips på vad man kan ha till alla fina överdelar samt gärna information om plagg som du upptäcker inte håller måttet, t ex dåliga sömmar, dålig tygkvalitet, konstig passform etc. Alla plagg är ju tyvärr inte perfekta.
  Keep up the good work ! Catherine

  SvaraRadera
 17. Hej.
  Jag läser bloggen för lite inspiration till köp;) oxå för att se hur en del plagg ser ut på men mest för förströelse.
  Jessica Nylén

  SvaraRadera
 18. Hej!

  är en av dina läsare och egentligen undrar om din beställning hos Johnny's Boutique...vad leveransen till Sverige hade kostat dig samt om du fick betala ngn tullavgift?

  vänligen
  Julia
  julijarazd@hotmail.com

  P.S.stort tack för all inspiration och de fina tipsen!

  SvaraRadera
 19. Klart jag vill vara med & tävla!

  Läser för att jag gillar mixen av Odd Mollyprovningar, alla fina kombos du visar upp med mer budgetvarianter. Gillar helt enkelt att det är mixat och inte bara en enda inriktning! Du ger bra tips om saker. Favoritinlägg är alla där du kombinerar olika plagg, för jag tycker du gör det så bra :) Förbättringar - tycker egentligen inte det finns något att säga där. Bra som det är...Mia (palace_and_main@hotmail.com)

  SvaraRadera
 20. Hej Julia: Det kostar 50 dollar (canada dollar) och skickas därmed EXPRESS, beställer man fler saker på en gång betalar så blir frakten inte alls farlig. Hennes priser är dessutom låga och första gången man betsäller kan man få 15% om man tecknar sig för hennes nyhetsbrev (vilekt också står på hennes hemsida). Jag har aldrig åkt på tull på hennes beställningar.
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 21. Jag vill gärna ta chansen och länkar från min blogg också!
  Har det senaste året börjat intressera mig för Mollysar och hittade så din blogg efter sökningar i Bloglovin. Läser alla dina inlägg och tycker att de flesta plagg blir mycket vackrare på din superfeminina kropp än på produktbildernas benrangel!

  SvaraRadera
 22. Stort tack för ett snabbt svar!
  tänker att göra en beställning...

  vänligen
  Julia

  SvaraRadera
 23. Vill självklart vara med och tävla. Hittade din blogg för snart två år sedan när jag låg hemma och var ny opererad. Återkommer titt som tätt till din blogg
  Älskar att du är så naturlig. Du ser ur som oss vanliga dödliga med lite former och det gillar jag.
  Underbara kombosar hittar du. Blir så inspirerad av dig.
  Vill tacka dig för den tid som du lägger på oss läsare.

  SvaraRadera
 24. Jag älskar din blogg och tittar in flera gånger per dag!! Min dröm är verkligen att ha en Molly garderod i din kaliber en dag. Jag har kommit en bit på vägen med plagg som jag vårdar ömt. Jag gillar din blogg för även fast du är en sann Molly- fantast så kan du iallafall vara kritisk och se saker objektivt. Jag håller mina tummar att jag vinner! Det skulle göra hela min dag! Kram Lina (lina.akesson @ hotmail . Se)

  SvaraRadera
 25. Oj! vilka fina saker - de vill jag ju så klart vara med om att ha chans att vinna!! Jag tycker din blog är så snygg och det jag gillar bäst är dina provningar och tips om när det är rea på Molly i Stockholm. Ändra inte på den!!
  Skulle jag vinna så hör av dig till: helena@elcentralen.se

  SvaraRadera
 26. Jag är sällan med och tävlar på bloggar men nu slår jag till! Din blogg var en av de första OM bloggar jag hittade, och har sedan dess på min favorit-bloglovin´ lista. Dina provningar är fantastiska och jag har lärt mig uppskatta och se detaljer på kläder som jag inte "sett" förut. Jag har ju ett fåtal OM-plagg själv, och tycker det är toppen när du även visar andra märken och budgettips. Jag har lärt mig utveckla min egen stil och slutat helt med "felköp". Tycker det är toppen med dina genomtänkta tips om smink, hudvård med mera. Det är kvalitet och ärlighet bakom alla inlägg, och så tycker jag jättemycket om när det smyger sig in andra, mer privata saker och som verkligen visar att du är en fantastisk person :=) KRAM Milla (som länkar med!)

  SvaraRadera
 27. Hej!

  Jag tycker att du har en jätte trevlig blogg! Läser bara ett par bloggar och din är en av dem. Mest tycker jag om dina foton på olika plagg som du kombinerar med varandra. Man får inspiration av dem.

  Hälsar en odd molly fantast

  SvaraRadera
 28. Jag vill vara med, länkar så klart med.
  Din blogg är perfekt med inspirations tips. Alla provningar är toppen att få se hur de sitter på och inte bara en bild.
  Kram Tina

  SvaraRadera
 29. Vad roligt med en tävling! Din blogg var även för mej en av de första OM bloggarna jag hittade och som jag läser minst en gång om dagen. Jag tycker verkligen om din stil och inspireras av den. Jag har inte själv möjlighet att ha så många dyra fina kläder men jag kan glädjas över att du har dem och att du delar med dej av dej själv. Tack för en bra blogg!
  Kram Viktoria

  SvaraRadera
 30. Tävlingsdax - jättetrevligt!
  Jag tittar in till din blogg minst en gång om dagen. Gillar främst att du provar och skriver hur olika modellers storlekar förhåller sig till varandra, så jag jag "nätshoppa" rätt storlek bums :)
  Tycker oxå om att du tipsar om olika reor, vilka butiker som tagit in vad osv. Perfekt när du fotar kläder du har på dej! Mycket lättare att se "på en normal människa" och inte bara stl 0 på en Odd Molly modell..
  Gillar även ChillNorway - skriv gärna lite om deras storleker om du vill ;) tycker att de skiljer väldigt i deras modeller.
  Tycker oxå om att du delar med dig lite av privatlivet, utan att hänga ut dig själv och din familj.

  Stoooor kram och tack för en bra blogg!
  hoppas så klart även på vinst ;)
  /supergirl från Blekinge

  SvaraRadera
 31. Bästa Molly-bloggen! Dessutom av nån som jobbar och står i, gillas.

  Vill gärna vinna nåt :).

  hälsar Britta

  SvaraRadera
 32. Klart man vill vara med! Har läst din blogg sedan start och även fått nöjet att träffa dig IRL på mollyträff! Provningar uppskattas verkligen, särskilt när man som jag nästan bara handlar på nätet. Att du fotar detaljer är också mycket uppskattat samt att du då och då "rör om i grytan" och tar upp lite tuffare ämnen....
  Kram

  SvaraRadera
 33. Såklart jag vill tävla och boxhandskarna de skulle jag verkligen behöva ;) Slå mig in på arbetsmarknaden igen typ.

  Jag tittar in då ch då och uppskattar speciellt dina kritiska inlägg som är en skön kontrast till okritisk beundran ibland.

  SvaraRadera
 34. Vad härligt med tävling:) läser din blogg dagligen. Då jag bor i en småstad och beställer mycket över nätet så är dina provningar så värdefulla. Ändra inget för din blogg är perfekt.

  SvaraRadera
 35. Hej!
  Klart man vill vinna så fina vinster:-D!!
  Älskar din blogg, en stark kvinna med oantastlig smak!
  Jag tycker om dina kombinationer och skulle önska ännu mer budgetalternativ. Gillar mixen av gammalt och nytt!
  Kram
  Maria Olsson
  Miramaxi1@hotmail.se

  SvaraRadera
 36. så fine gevinster, så må jeg også være med ;) synes det er en god ide at lave "tävla" om det hedder det - så kan man da se, om nogen læser ens blog :)
  vh
  Helle
  helle@fuglsangkristensen.dk

  SvaraRadera
 37. Fin tävling på fin blogg! Jag är inom dig varje dag och det gör jag för att du har så mycket snygga kombos. Du inspirerar på ett informativt sätt samtidigt som bilderna är vackra. Vill inte ändra på något alls, bara fortsätt som idag!

  Kram

  PS - jag länkar hos mig

  SvaraRadera
 38. Klart att jag vill vara med och tävla! :-D Har ju bara inte hunnit med riktigt... Jag har läst din blogg länge länge och älskar att titta på kläder och fina outfits. Och så är du en väldigt vacker och välvårdad kvinna vilket jag beundrar mycket. Jag gillar också att du tar många bilder på samma outfit i ett inlägg så att man får se många olika vinklar..
  Kramar och fortsätt vara den du är!
  <3

  SvaraRadera
 39. Hej, jag läser din blogg varje dag och om jag missar en dag så läser jag ikapp dagen efter. Jag tycker du har fina bilder, provningar och inlägg. Jag blir inspirerad så att jag kan göra egna kombinationer av det som finns i min garderob vilket till stor det är Odd Molly men ändå. Kramar Annelii (Tyresö)

  SvaraRadera
 40. Så klart man inte vill missa den här tävlingen. ;-)

  Jag som bor på landet och gör de flesta av mina inköp via nätet uppskattar därför att du alltid är så snabb att berätta om reor och sånt.

  Sen är det alltid kul att titta på vackra kläder i härliga kombos.

  Tips på vad som kan förändras:

  Tror du valt att ha en anonym blogg men jag tycker att det skulle vara kul om du blev lite mer personlig. Du behöver ju inte utlämna dig eller din familjen men ibland kan det vara kul att liksom lite mer lära känna personen bakom bloggen, lite svårt att förklara hur jag menar kanske.

  Samtidigt så tycker jag ju så klart att det är din blogg och du ska naturligtvis göra som du vill, läsare får ju acceptera helt enkelt.

  För övrigt tycker jag bloggen är bra som den är helt enkelt. =)

  Jag länkar via min blogg så klart.

  Kraaaaaaaaaam,
  Maria/Javabönan

  SvaraRadera
 41. Hej,klart man vill va med och tävla!Tyvärr har jag ingen blogg så jag kan inte länka.Jag läser din blogg varje dag och tycker det är perfekt med alla bilder och kombosar, det gör att jag utnyttjar min garderob maximalt och jag har dessutom rensat ur kraftigt och inhandlat en hel del bla OM kjolen, prime bootsen i brunt och creams spetsklänning- tack så hemskt mycket för alla tips!!Ändra inte på nåt rara du!!
  Kramar,
  Linda från Vendelsö

  SvaraRadera
 42. Hej
  Jag är GÄRNA med o tävlar om de fina priserna, särskillt de små boxarhandskarna!!!
  Länkar med bild från min blogg: http://ebbasanglar.blogspot.com/

  Tusen tack för alla bra tips & fina inspirationsbilder. Kikar faktiskt in varje dag!!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 43. Hej. Jag är med och hoppas jag vinner! Jag läser bloggen för att jag älskar odd molly ! Kul att gå in på din blogg och beundra alla vackra odd mollys. Jag tycker inte det finns ngt att förbättra. Bloggen är underbar! Kram från Ronja.
  http://roonja.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
 44. Jag vill väldigt gärna vara med i tävlingen! Det jag gillar med din blogg är att den ger mig massor av inspiration. Frågar man något ger du svar, det uppskattar jag! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 45. Jag vill vara med och tävla - har inte besökt din blogg tidigare! Jag gillar också Odd Molly, men det finns inte en chans för mig att köpa på mig det jag vill ha :-(

  Jag kommer titta in lite oftare nu iallafall!

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/september/odd-molly-produkter.html

  carola(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 46. Jag gillar din blogg jätte mycket och får en massa odd molly inspiration hos dig. Du visar alltid så fina kombinationer och tips. Tack! En sak som jag tycker kan förbättras är lite mer budgetalternativ som du har ibland, det uppskattar jag massor. :)

  SvaraRadera
 47. Vad himla kul med utlottning! Vill jättegärna vara med i den!! Härliga OM-prylar :)

  Hoppas på tur!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 48. Hej!
  Vill gärna vara med i tävlingen jag med. Följer din blogg så gott som dagligen. Roligt med alla combosar du visar. Trevliga inlägg och bra shoppingtips.
  MVH Annika

  SvaraRadera
 49. Jag vill deltaga. Min dotter är en Odd Molly fantast och genom henne kom jag in på din blogg för att hålla mig lite uppdaterad. Jag försöker vara med i tävlingen och vill då vinna till dottern. Det är snart hennes födelsedag och om jag vinner skulle hon få detta. Jag håller tummarna och hoppas på tur. Tack för en fin blogg.
  Må så gott och Njut av årets alla dagar!

  Min mejl: famwarnil@hotmail.com

  SvaraRadera
 50. Hejsan,

  jag är gärna med i din tävling. Gillar ditt sätt att skriva och framför allt de bilder du visar upp. Finns många bloggar om OM på nätet men det här känns rent, fräscht och uppdaterat. Tror att det faktum att jag hittade till din blogg genom en google sökning säger en hel del om hur väl och ofta du uppdaterar din blogg. Sånt uppskattar jag. Kombosar som dessutom är bra, är inte helt enkelt att hitta på nätet, tack för en bra blogg med mycket bilder. :)
  Hoppsan, kanske skulle skriva mitt namn åxå om jag har tur att vinna i tävlingen.//Erika

  SvaraRadera
 51. Hei,

  Jeg vil gjerne være med å konkurrere om de fine premiene :-)

  Leser bloggen din daglig, og liker den fordi du har så mange vakre kombinasjoner og tips. Du gir ofte kombinasjonene dine et lite kvinnelig "touch" som jeg bare elsker. Du skaper også et veldig stort "må-ha-begjær" :-)

  Grethe :-D

  SvaraRadera
 52. Jag gillar dina provningar med kommentarer. Vet inte hur många gånger jag googlat på något äldre plagg och hamnat här! Det enda jag då saknat är prisuppgifter eftersom jag tycker om att jämföra priser om man ska handla i andra hand.

  Kör på som du är bekväm med!

  Kastar mig på tävlingståget i sista stund, men länkar i alla fall.
  Kram

  SvaraRadera
 53. Jag gillar dina kombinationer av vackra plagg gärna när du blandar märken samt att du ofta är snabb att visa nyuppackade plagg vid släpp! Jag blir inspirerad av att du förändrar och lägger till bälten accesoarer osv. Jag skulle så gärna vinna i din finfina tävling! Håller tummarna hårt hårt hårt!

  Sofia

  SvaraRadera
 54. Hej!
  Jag vill så gärna vara med i din fina tävling. Jag hittade till din blogg i somras, då jag googlade på odd molly. Sedan dess tittar jag in varje dag och tar del av ditt liv och dina härliga kläder- ett liv som jag är långt ifrån. Jag har inga speciella favoritinlägg, men hittar du budgetoutfits som faller inom ramen för din goda smak, och delar med dig av dem, blir jag lycklig :)

  Håller mina tummar för vinst i morgon!

  Har ingen blogg, så det blir en lott för mig...

  Ellisen eeklof@telia.com

  SvaraRadera
 55. åhå jag vill så gärna vinna de dära boxhandskarna och de underbara produkterna!!! Länkar från min blogg och hoppas på vinst!!!
  Dagens är inspirerande men många bilder som är tagna i vecker miljö och med fokus på detaljer (något jag är riktigt dåliga på) och även provningsinläggen är härliga med bra info och åsikter! Jag tycker du är enorm driftig som kan lägga ner så mycket tid på bloggen och ändå hålla så hög kvalitet!
  Kramisar
  Lindi Loo

  SvaraRadera
 56. Du ger... inspiration, kreativitet & glädje i din blogg. Att du sedan är flitig på att uppdatera är en klar bonus. Jag uppskattar din integritet & din, ibland, kritiska granskning & att du vågar "sticka ut hakan". Det jag önskar mer av är variation! Tack för en toppenblogg, som jag tycker är "top 3" ever :) Hälsar Maria

  SvaraRadera
 57. Hej! Vad spännande med en tävling på din underbara blogg. Har själv ingen. Googlade i somras om Odd Molly och kom till din blogg direkt och här blev jag vekligen fast och tittar in dagligen. Min OM-garderob innehåller allt möjligt men har fått nytt liv tack vare dej. Med tips om olika kombisar och ideer från dina fina bilder och inlägg så använder jag numera mina älsklingskläder flitigt dagligen och får den dära härliga odd molly-känslan hela dagen som kläderna verkligen ger en. Naturligtvis har det ju också blivit måånga nya inköp:-))
  Tack för en underbar blogg som för mej är helt perfekt och för all tid du lägger ner för oss OM tokiga.
  Måste tillägga du är så vacker och fin i alla din provbilder!
  Kram från en Odd Molly mormor med nio barnbarn som njuter livet :-)

  Karisma123_@hotmail.com

  SvaraRadera
 58. ´Tävling: Tur för mig och många andra att dina tips och råd kommer på pränt, och jag tror absolut att det blir allt mer och mer välkänt, en stunds avkoppling med mode i data rutan ,kan jag nu inte vara utan, så nu önskar jag att du fortsätter blogga med din personliga anda så kan vi alla klädkära hjälpa på något sätt varandra. / Anneli anlie@bredband.net

  SvaraRadera
 59. Hej!
  Vill gärna vara med i tävlingen. Läser varje dag din blogg.
  Med varma hällsningar från Finland
  Maarit

  SvaraRadera
 60. Slänger mej handlöst in i tävligen ;-) Maximerat med inspiration & finfina närbilder !

  SvaraRadera
 61. Jag gillar och imponeras av dina frekventa provningar. Så snygga bilder och informativ text. Din blogg förgyller definitivt min tillvaro. Kram!

  SvaraRadera
 62. Mycket inspiration, väldigt fina bilder och att du uppskattar och visar de fina detaljerna på det du visar tycker jag är jättehärligt! Är inne hos dig nästan varje dag, men är inte den flitigaste att kommentera..... Vill jättegärna vara med i din härliga tävling! Kram Christine

  SvaraRadera
 63. Jag började läsa din blogg för ungefär två år sedan. Hittade den av en slump någonstans mitt i allt och har sedan dess dagligen besökt den. Det var även tack vare dig jag föll för Odd Molly. Så tack - tack för alla tips, all inspiration och alla roliga inlägg med massor av bilder! Självklart hoppas jag på att vinna något litet roligt! Ha en trevlig dag! :D

  SvaraRadera
 64. Sista sekunden att vara med... Vilken tur att du påminde! Jag läser din blogg varje dag och du inspirerade mig till att starta en egen blogg! Det jag gillar allra bäst är inläggen med provningar av kombosar. Du provar saker tillsammans som inte jag tänkt på :) du tar även väldigt fina bilder ! Åh , vad jag vill ha boxhandskarna och håller mina tummar hårt! Kram L

  SvaraRadera
 65. Jag är ganska ny här, och har inte lämnat något avtryck än, men någon gång ska ju vara det första, eller hur? ;-)
  Jag läser din blogg eftersom jag själv är Odd Molly-tokig, och jag gillar att du har mycket bilder och bra bilder där man ser hela outfits, och tips på snygga kombosar. Jag gillar att det är en renodlad "kläd-blogg" med mycket Odd Molly! Nu håller jag tummarna :-)

  Ha en bra fredagkväll!
  /Jossan

  SvaraRadera
 66. Jag vill gärna också vara med och tävla ! Jag älskar odd molly och det är väl därför jag hittade till din blogg och läser den dagligen. Du har så fina outfits och kombinerar kläderna så fint !
  Keep up the good work !!
  /Kristina G

  SvaraRadera
 67. Som "nybliven 40+ odd mollare", är det perfekt att kolla på din blogg. Framför allt för att få en koll på hur det är med storlekar. Du har ju nämligen den perfekta figuren = som min...så du ska inte gå ner några sommarkilon ;)
  mvh
  Viktoria
  (som använder makens mailadress...gissa om han blir paff OM han vinner Odd molly-prylar...)

  krister.axrud@passagen.se

  SvaraRadera
 68. Jag vill också vara med och tävla! Gillar din sida med tips, kombos och härliga provningar! Håller nu tummarna! Hälsningar Ellenor

  SvaraRadera
 69. Hej, läser din blogg varje dag. Du är min inspiration och första bloggen jag läste om Odd Molly.

  Kram,
  Lena

  lenakarlenandersson at yahoo.se

  SvaraRadera
 70. Jag vill absolut vinna dessa fina Odd Molly prylar!!! Vilken fin tävling. Jag läser din blogg dagligen och jag älskar dina provningar men framför allt alla dina fina foton på detaljer och på alla dina fina combosar du vinner. Älskar din bakgrund då Magnolia trädet är min favorit i trädgården. trevlig helg! Kram Pernilla
  Ps länkar förstås på min blogg

  SvaraRadera
 71. Jag vill gärna vara med i tävlingen. gillar dina fina kombos framför allt. Så bra att se vad som passar ihop.

  SvaraRadera
 72. Jag är inne på din blogg flera gånger varje dag :)Du är verkligen en insirationsspridare! Jag älskar Odd Mollys underbara kläder och din blogg gör mig ännu mer "mollygalen" som jag kallar det ;) Jag älskar när du gör inlägg där du visar ett plagg i flera olika kombinationer, så som du på sista tiden har gjort med Wunderwear Strap Dress och Canna Cardigan! Jag älskar också att du visar och "recenserar" många plagg från den nya kollektionen, så man vet vad man ska satsa på! Jag älskar att läsa din blogg och jag tycker inte att något behöver ändras :) Keep up the good work! :) Jag förlorade nyligen mitt arbete och känner mig väldigt nere över detta...om jag vinner imorgon så kommer jag att bli gladare än vad jag har varit på ett bra tag...så för min egen skull så håller jag tummarna :) Det skulle betyda så mycket för min självkänsla, att vinna något när man har förlorat mycket...och så vill jag säga att din nya Fedden Knit Jacket är supersnygg, jag är så avundsjuk ;) Kramar från Tyra!

  SvaraRadera
 73. Jag älskar tävlingar! Jag följer din blogg och hade tänkt att vara med ända sen du la upp inlägget, men andra saker kommer alltid emellan när man är en upptagen förälder! Men nu så...Jag läser din blogg för att jag tycker mycket om Odd Mollys plagg och söta tillbehör som tex detta som du lottar ut nu! Du inspirerar och håller mig uppdaterad på det senaste inim Odd Molly världen! Mina favvisinlägg är alla inlägg med fina kläder i ;) Du skulle kunna skriva ännu mer tips om olika butiker och webbsidor (som säljer Odd Molly) som är både bra och dåliga! Mvh Susan!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER