fredag 4 september 2009

Here I go, Mitt första blogginlägg, i min egna blogg


Hej,


Jag hoppas att det finns lika många modegalna tjejer som älskar ODD MOLLY, och för övrigt annat mode också, och som gärna vill följa min vardag och mina funderingar. Jag lovar att bjuda på en hel del bilder, ska faktiskt gå och inhandla en ny kamera BUMS, och även dela mina glädjestunder och sorger med er. Har sett en hel del fina Odd Molly Bloggar som jag redan listat på min blogg och jag hoppas kunna bjuda på en något annorlunda blogg. Är helt nybörjare, så ni får ha lite tålamod med mig!! Wish me good luck!! och hoppas du vill vara med på min resa.
Sätter här in en bild på mitt senaste OM-köp, en helt underbar sjal som bara alla borde kunna una sig. Ska försöka modellera den IRL så snart jag införskaffat min nya kamera.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Kul med en till molly-blogg. Jag kommer att vara en trogen besökare hos dej. Jag kan inte få nog av Odd Molly, så all inspiration är välkommen.
  Ha en härlig helg.

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt med en ny Mollyblogg, jag länkar direkt! Ska bli spännande att följa med på din resa!!

  SvaraRadera
 3. Tusen tack tjejer!! Så otroligt trevlig med den fina responsen!! Blir så glad även om mannen min inte blev lika glad. Citat: "ska du nu fläka ut vårt liv på internet....du måste ha överskott med tid, kanske kan du börja städa lite oftare istället! Hmmm, inte snällt!!

  Hur tar era respektive emot ert bloggande??

  Kram tjejer!!

  /Pearl

  SvaraRadera
 4. Välkommen till Molly-land. Jag har ingen egen blogg, men prenumerar på flera stycken. Jag älskar att ta del av andras önskedrömmar, provningar, inköp m.m. Jag försöker vara så aktiv jag kan med kommentarer och åsikter. Dessa bloggar har verkligen berikat mig. För att inte tala om alla trevliga människor bakom bloggarna. Jag har lagt till din blogg i min prenumerationslista, så vi hörs vidare.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER