onsdag 30 september 2009

Odd Molly Provning av höstens klänningar

Inspirerad av fina Katinka och alla hennes PROVNINGAR, slängde jag in mig i provrummet idag på Odd Molly Butiken och passade på att prova alla klänningar jag tidigare inte provat från höstens kollektion. Här ser ni resultatet. Jag har tagit st 2 i Pointell Dress annars har jag provat st 3.
Indy Dress i Grey

Fina #35 Pointelle Dress

Underbara #58 A-One Silk Strap Dress

Blev inspirerad av Inas fina topp och var tvungen att prova den.

Föll själv för den vackra Pointelle Dress i Chalk och Grått, Indy i Grått är också en favorit....
Villken tyckte ni???
Lovar ge mig ut igen så snart Vinterns kollektion kommer till Stockholm!

11 kommentarer:

 1. Du är urtjusig i alla klänningarna, men Pointelle dress är ljuvlig, den sitter perfekt!

  SvaraRadera
 2. Pointelle dress är en klar vinnare! Älskar den.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, jag är ju inte helt opartisk i frågan.
  Jag föll nämligen själv som en fura för den grå/vita pointell me dress. Den inhandlade jag på OM-träffen i lördags. Jag stortrivs i den och njuter varje gång jag går förbi och ser den på galgen i sovrummet. Du kommer knappast att ångra dig om den får följa med även hem till dig. Materialet är underbart skönt.

  SvaraRadera
 4. Tack Tjejer,

  Får helt enkelt gå ditt imrorgon och inhandla denna goding....Den är helt underbar....

  SvaraRadera
 5. Men Molly-holic din toka, säljer du din underbara skinnjacka!? Du är ju super snygg i den! :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad jag önskar att Pointell me satt lika bra på mig som dig o de andra jag sett i den. Jag har NOLL midja o ser mest ut som en bred vägg i den. SÅ synd då den var så mjuk och skön på.

  (Jag kommer inte åt Tradera på ett tag så det är inte jag som man kanske skulle kunna tro. Verkligen passande hur som helst o det hade varit kul ju. Har beställt fr USA)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Jag gillar både Indy i grått men även Pointelle, WOW !!!!

  KRAM modellmini

  SvaraRadera
 8. Ninna,
  JAG VET!!! det är med stor sorg jag skiljer mig från denna. Men jag måste ju finansiera mina kommande vinterköp....man kan inte behålla allt om man vill köpa nytt. Jag ÄLSKAR denna jacka men jag har bara använt den en enda gång, känns bortkastat på ett så vackert plagg.

  SvaraRadera
 9. Pointelle dress är ju himla snygg på dig. Men det var även a-one silkdress. Ole dole doff.....
  Kul att se provning. Keep it up!

  SvaraRadera
 10. De är fina allihopa verkligen!! Pointelle skulle jag vilja ha i svart, Sara Mia köpte den i grått på Mollyträffen i lördags, den var sååå fin på henne verkligen!! Förstår att du är sugen! Älskar min Alloverprinted cottonpoly!! Det finns så mycket fint man vill ha hela tiden...
  Kram Ina

  SvaraRadera
 11. Jag hör dig! :) Ibland måste man prioritera, även om det är svårt att släppa sina älsklingar.
  Ett är dock säkert, någon därute kommer att bli en riktigt lycklig och snygg kvinna i din fina jacka!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER