måndag 7 september 2009

Mera Odd Molly och en reflexion

Från Odd Molly Vår/Sommar kollektion 2009
SE VILKEN SKILLNAD!!!
Inte längre barfota och naturlig!!


En reflexion jag har är att Odd Molly storlekarna blir mindre för varje säsong. Dessutom var årets modevisning  inte så där söt, naturlig och romantisk med normalviktiga tjejer och t o m äldre modeller, som Odd Molly visningarna brukar vara/ha. Nej, i år var den mer mainstream, hårt sminkade pinnsmala modeller....eller är det bara jag som uppfattar det så?? Tycker det är synd om charmen förvinner, det är det som alltid attraherat mig med Odd Molly, deras totala repektlöshet mot Mode-etablisemanget.
Jag älskar Odd Molly just för att det är märke som struntar i att var avantgard och som får alla vanliga tjejer/kvinnor att känna sig vackra oavsett storlek eller ålder. Jag vill och hoppas att Odd Molly inta tappar detta på vägen till kommersialism och storföretagande. Vill ha kvar min charmiga, uppnosiga och bohemiska Odd Molly. Håller ni med??

3 kommentarer:

  1. Jag håller med men ser med tillförsikt fram emot spring-summer.. och tror att de "vanliga" Mollysarna ligger där under ytan och lurar..

    SvaraRadera
  2. Jag tror det finns godbitar ändå, och jag ska inte ha gulfärgade klacksandaletter till mina.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER