söndag 28 augusti 2016

MISSA INTE DE SISTA DAGARNA I MADAME SILVERS SMYCKES REA!!

Jag har en hel del smycken från denna fina webbshop: Madame Silver. Madame Silver säljer vackra silversmycken till extremt bra priser (ordinarie pris) så när det är REA blir det extremt billigt. Jag älskar dessa smycken som inte många upptäckt och som är väldigt dekorativa. Har använt mina länge och jag får alltid kommentarer när jag har dem på mig. Nu kan ni fynda dessa vackra smycken med 30-40% rabatt (gäller hela kollektionen i shopen) skynda dock att fynda för REAN slutar den 31 augusti. HÄR kan ni se en del av mina inlägg där jag visar upp hennes fina smycken.


Denna gången beställde jag en favoritbrosch som jag råkade tappa i våras, jag har saknat den nu ett bra tag så när jag såg den på REA slog jag till. Denna ÄLSKAR JAG, speciellt till alla mina svarta plagg.  Denna vackra fjärilsbrosch kostar nu enbart 250 kronor!!! Skynda att fynda säger jag :-)
Nedan visar jag ett urval av några av de smycken jag handlat av Madame Silver sen innan.
Kan verkligen varmt rekommendera dessa, det är vackra smycken, billigt och med snabb leverans.
Hittade ni några smycken ni gillade? Använder ni mest silver eller guldsmycken? Jag har en förmåga att blanda beroende på om det är sommar, fritidsklädsel. jobbet, semester, kvällsoutfit, fest, etc.
Dessa använder jag både på jobbet och på fritiden.
Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER