lördag 19 november 2016

CHARLOTTE TILBURY - CHRISTMAS HAUL/MINA JULINKÖP

Ikväll tänkte jag bjuda på några av mina senaste köp från min favorit Charlotte Tilbury som gör de mest makalösa beauty produkter. Jag är totalt beroende av av hennes Magic Cream som är den ultimata dagkrämen, är inne på min tredje burk av denna (som är på 50ml) vilket ni kan se på bilden här nedan. Jag handlar alltid mina produkter direkt från Charlotte Tilburys hemsida.


Här ser mina senaste 4 produkter som beställts: Julkollektionen med mini borstar, Magic Cream (dagkräm), senaste ögonskuggspaletten "The Legendary Muse" och slutligen ännu en julprodukt: Pocket Pout: "Kiss me Quick" som är en läppfärg som sitter länge och är matt på läpparna.


Lite smått från Chanel har också hittat hit men det får jag visa upp en annan gång :-)


Borstarna och den lilla väskan som dessa kommer i är bara SÅÅÅ LJUVLIG. Rouge borste och sedan tre olika ögonskuggspenslar.


The Magic Cream är den ultimata dagkrämen som jag använt i snart 3 år och som är den bästa krämen jag använt. Denna kan jag inte vara utan.


Denna läppfärg är så fin, en naturlig rosig färg på läpparna. Den sitter länge på och är matt. Eftersom den är liten är den perfekt att ha med i handväskan. Dock kan jag tycka att 22 Euro är något i högsta laget för denna, hade hoppats att denna skulle vara större men den är liten och på endast 3.5 gram.


Charlotte Tilburys nya palett, The Legenday Muse är bara såååå fin. Tyvärr är denna ganska dyr och innehåller hälften så mycket mängd produkt jämfört med Tom Fords paletter. Förutom det faktumet är denna palett ljuvlig vad gäller färger och kvalité.Denna lilla väska med mini penslarna i är ett av de köp jag är mest nöjd med.
SÅ snygg att ha som aftonväska också :-)
Något ni blev nyfikna på? Har ni testat Charlotte Tilbury?
Önskar er alla en superfin kväll!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER