måndag 14 november 2016

TESTAR NYHETER FRÅN DR TEMT & ACASIAS SHOP

Jag är en stor fantast av Dr Temt och speciellt av Dr Temts Magic Lashes som är den absolut bästa fransnäringen som finns på marknaden. Jag har nu använt denna i snart 6 månader och jag har aldrig haft finare fransar. Mina fransar är numera långa, nästan 50% längre än innan jag började använda den och tillsammans med Dr Temts andra serum Velvet Lashes har jag fått massor av volym förutom längden på mina fransar.


Denna månad har har förutom fransnäringen (som är påfyllning) även testat en ny ögonkräm från Dr Temt som heter Expert Eye Treatment. Denna ögonkräm är väldigt prisvärd för 445 kronor. Så här beskrivs denna på Acasia Shops hemsida:

"Den här lyxiga ögonkrämen har utvecklats med innovativ teknik och en unik sammansättning av ingredienser för att förbättra huden runt ögonen. Den banbrytande micro patch tekniken bildar en osynlig hinna som täcker det känsliga området runt ögonen som en andra hud och ger en behagligt mjuk och sammetslen känsla.
Expert Eye Treatment hjälper till att motverka rynkor, mörka ringar och spår av trötthet runt ögonen. Formulan innehåller en bred uppsättning peptider, växtextrakt och sackarider som bidrar till att motverka mörka ringar under ögonen, pigga upp glåmig hy, ge huden ett omedelbart lyft och göra den fastare......."

Fransnärigen är dryg, min brukar hålla 4-5 månader när jag använder den 1 gång/veckan så den är ganska prisvärd och därmed är denna given i min necessär.


Denna ögonkräm är en perfekt och prisvärd ögonkräm som jag använder främst på morgonen, till kvällen använder jag en mer rik ögonkräm. Som dagögonkräm är denna ljuvlig, den stramar upp och ljusar upp mina mörka ringar. Huden känns len och min makeup lägger sig perfekt över denna.

Har ni testat några av Dr Temts produkter?

Önskar er alla en fortsatt fin vecka!
KRAM!!Produkterna är skickade som pressprover.

5 kommentarer:

 1. Jag har inte testat denna ögonkräm men låter intressant, men vilken använder du till kvällen? mvh
  Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anneli, Har gjort ett inlägg om vad jag använder på kvällen som du kan kika på ;-)
   KRAM!!

   Radera
 2. Glömde fråga om du har tips på någon doft? Jag har använt Sensai som du tipsade som är toppen men lite kul vore att testa någon ny doft i samma stil.
  mvh Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder gärna dofter från Byredo och just nu har jag Apogée från Louis Vuitton som jag älskar.
   Kram!!

   Radera
  2. Tack för tipset / Anneli

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER