söndag 20 november 2016

MINA ÖGONKRÄM - DR TEMT OCH CHARLOTTE TILBURY

Det har kommit lite frågor kring vilken hudvård jag använder och vilka produkter det är för tillfället.
Ikväll tänkte jag prata om mina två ögonkrämer, min ögonkräm på dagen kommer från Dr Temt och den som jag använder på kvällen kommer från Charlotte Tilbury.Ögonkrämen från Charlotte Tilbury heter Magic Eye Rescue och är en ganska så rik och återfuktande ögonkräm som håller den tunna huden kring huden slät och fuktmättad. Älskar den rika konsistensen på kvällarna och att den håller min hy kring ögonen spänstig.


Den andra ögonkrämen som jag använder är en nyhet som jag börjat använda från Dr Temt: Expert Eye Treatment och som jag tycker är den perfekta ögonkrämen på morgonen. Den ger omedelbar spänst under ögonen, den slätar ut och den döljer mörka ringar. Den är helt enkelt perfekt på morgonen att lägga make-up ovanpå denna är en fröjd. 
Inte mycket kvar i burken så denna ska fyllas på nästa månad, kan inte tänka mig att vara utan den.


Jag kan varmt rekommendera båda dessa ögonkrämer, de är ljuvliga på olika sätt och effektiva.
Är det något man ska satsa på tidigt så är det just ögonkräm. Det gör stor skillnad om man slipper rynkor under ögonen, det håller en ung länge :-)
Som 46 år och utan några större mängd rynkor under ögonen ser jag definitivt yngre ut tack vare detta.
Hoppas ni alla haft en fin helg!

KRAM!!2 kommentarer:

 1. Hei,

  Tusen takk for nok et kjempenyttig og informativt innlegg. Ondet siste har jeg bestilt Timeless serum etter dine anbefalinger, deilig å påføre, men ha r kun brukt det intet par uker, så litt tidligmå felle dom.
  Har også kjøpt lebestifter fra Queennbee, og endelig, endelig funnet en RØD lebestift som passer kjempegodt!

  Jeg har ennå ikke gjort meg kjent med Tilburysmprodukt. Hvormknøper man disse, tror ikke de selges i butikk inNorge.
  Hvilke produkter ville dunstart med?

  Jeg håper min kommentar kommer fremm til deg, tidvis forsvinner de på veien, av en eller annen grunn.

  Til slutt; jeg har nylig kjøpt nyenprodukter via min salong (gjorde vippeløft- så fornøyd!). Disse heter Environ YouthbEssential A. De er utrolig dyre. Kun brukt de ett par uker (serum, øye, ansikt). Kjenner dunmerket?

  Mvh, Elise

  SvaraRadera
 2. Hej Elise,
  Produkterna du nämner Environ är inget jag hört talats om.
  När det gäller Charlotte Tilburys produkter skulle jag rekommendera att du köper direkt från hennes site som jag ofta länkar till i mina CT inlägg. Första produkterna som jag skulle starta med från CT är Hennes Magic Cream som är BÄST, hennes ögonskuggepalett Dolce Vita, hennes matta läppstift (jag gillar Bond Girl och Very Victoria), men absoluta MÅSTE HA produkt är hennes Filmstar Bronze and Glow (contour kit) som är magisk! Sedan älskar jag hennes rouge :-) inte lätt att bara välja ut några få produkter :-)
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER