söndag 7 maj 2017

EN LYXPRODUKT OCH ETT BUDGETFYND!

När jag var ute och reste i utlandet passade jag på att köpa denna ögonskugga från Tom Ford, omkring 450 kronor fick jag betala för denna dyrgrip. Det är dock två ögonskuggor i ett.

'


Kräm- och puderskugga med massor av guldglimmer. Älskar denna varma guldfärg och den kan förvandla vilken tråkig ögonsminkning till en glamourös look på nolltid!Översta bilden visar endast krämögonskuggan och den under där har jag lagt puderögonskuggan över krämskuggan.Nedan ser ni ett budgetfynd som jag använt varje dag sen jag köpte den. Isadora Eye Lifter Duo Highlighter är perfekt till att lyfta brynen och öppna upp ögat.
Priset är ca 109 kr för denna och detta är ett fynd!


En matt och en glittrig variant. LOVE! Detta är en fantastisk produkt och den kostar en rimlig summa   i relation till den effekt den har.
Hoppas ni har en fin helg!

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER