fredag 19 maj 2017

FANTASTISKA BUDGET FYND FRÅN NYX & UTMANINGAR

Jag är så ledsen för att jag varit dålig på att uppdatera bloggen men livet är rätt komplicerad och hektisk för tillfället. Det händer en massa i mitt liv och jag hoppas snart kunna berätta mer men just nu får ni ha lite tålamod med mig och bloggen, det kommer att bli bättre inom en snar framtid. Det jag tänkte tipsa om idag är en relativt ny foundation från NYX som jag provat och som imponerat på mig samt en ny rouge från samma märke.


Det var av en ren tillfällighet som jag var på Åhlens City när NYX hade en pop-butik på övre plan och visade upp nyheter. Nu var det ett tag sedan men dessa produkter är relativt nya.


Denna foundation ger medium till nästintill fulltäckning och har konsistensen av en serumfoundation, ni vet så där tunn och rinnig men med massor av pigment. 


Denna nyans: Buff Chamois är min perfekta match! Den är enkel att lägga på och sitter minst 7-8 timmar på min krävande hy som alltid äter upp all mina foundations. Den ger en naturlig täckning och är halvmatt i finishen. 


Här ser nu bilder på konsistensen.


Täckningen är perfekt, som min egen hy fast bättre. Mina pigmentfläckar försvinner nästan helt med denna på. Nu behandlar jag dessa men efter två omgångar med ELOS behandlingen finns de fortfarande kvar. Jag hoppas att tredje gången ska bli gillt för att få bort de värsta pigmentfläckarna.
Denna kostar endast 189 kronor vilket är ett kap för denna foundation!

Detta rouge är såååå fint och ger en naturlig glöd åt kinderna. Den har lite skimmer men den märks inte särskilt mycket när man applicerat den på kinderna. Älskar färgen och finishen på denna.
Den håller minst 7-8 timmar på min hy, vilket är länge för rouge.
Ombre Blush kostar endast 109 kronor vilket är ett riktigt fynd!


Hoppas ni har en fin helg framför er, själv ska jag med på Daisy Beauty Kryssning i helgen så det ser jag fram emot! Häng med på instagram om ni vill under lördagen så ser ni vad vi kommer att hitta på :-)

KRAM!!1 kommentar:

  1. Ha det så TREVLIGT på kryssningen.
    Ska kika på instagram.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER