måndag 1 maj 2017

DEN ULTIMATA LYXEN - CHRISTIAN LOUBOUTIN COSMETICS

När jag var utomlands i våras och hälsade på goda vänner fick jag den absolut finaste gåvan av en fin vännina: ett Christian Louboutin läppstift. Detta är en otroligt vacker sak som jag ögnat på i många år men som jag själv aldrig hade köpt, aldrig att jag lagt nästan 800 kronor på ett läppstift hur vacker den än är.


Här pratar vi LYX på hög nivå. Allt från asken till design, formula och förpackning. Ett konstverk är detta. Den har ett silkesband så man kan bära den som ett halsband. Den är lyxigt tung i handen. Jag skulle nog inte våga ha den som halsband då risken är stor att man skulle tappa den, d v s att läppstiftet skulle lossna från locket på hylsan.


Detta läppstift är helt sjukt pigmenterad, den är fantastisk i färg och hållbarhet. Jag tar denna på läpparna på morgonen och den är kvar fram till efter lunch, så minst 6 timmar (innan jag äter fettig mat :-) 


 Färgen jag har heter Rococotte och är varm rödbrun i tonen, min perfekta nyans helt enkelt.


OK, så den är ett konstverk med en bra formula men är den värd 800 kronor? Både ja och nej. Om man har väldigt mycket pengar över och älskar kosmetik är detta ett enkelt val. Om man är en vanlig dödlig skulle jag säga att det finns andra läppstift som håller lika bra men som inte kostar i närheten av detta, Charlotte Tilbury, Kat von D och Lipstick Queen gör sjukt fina läppstift förutom Budgetfynd som Colour Pop. 

Önskar er en fin första maj och hoppas ni har det bra hur ni än firar detta.

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER