fredag 28 juli 2017

NYTT LIV - NY LÄGENHET- BILDER

Tack till er alla för de fina hälsningar jag fått :-) Ikväll tänkte jag dela lite inredningsbilder från nya lägenheten. Jag har fått sätta ihop min liv på tre veckor och fixa en lägenhet för mig och tjejerna. Jag renoverade lägenheten jag köpte för dyra pengar i en hel månad innan jag kunde flytta in, den dess har jag använt min semester till att inreda den och komma i ordning. Jag ville göra lägenheten till en frizon för mig och mina tjejer. Jag känner mig nöjd just nu, jag känner att jag lyckats med det :-)


Mitt nya sovrum, precis som jag vill ha den :-)


Eget sminkbord :-) bara detMin hylla i sovrummet 


Lite ord som skänker mig styrka

Allt är ljusgrått och vitt i sängen :-)
Coola knoppar från Zara kan verkligen ändra utseendet på en gammal byrå


Vardagsrummet


Hörna vid fönstret


Köket


Och så klart min vackra vas från Svensk Tenn.

Jag hoppas ni gillar rundvinsningen, imorgon blir det mer makeup och inom kort lovar jag komma tillbaka då och då med outfitbilder.

Ha en fin helg så ses vi imorgon.

KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Jättefint ❤kram / mollie

  SvaraRadera
 2. Så harmoniskt och trivsamt. Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Super fint / mvh Anneli

  SvaraRadera
 4. Så vackert inrett !!!

  SvaraRadera
 5. Vackert! Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 6. Vad fint du fått det.
  Känns varmt och personligt.
  Önskar dig och flickorna en bra vecka.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER