torsdag 27 juli 2017

NYTT LIV - NYA TAG! IDUN MINERALS

Hej alla fina läsare!! Ni som är kvar i varje fall och som skickat små hälsningar nu när det varit en extremt tung period i mitt liv. Nu har jag kommit på plats i min bostadsrätt. Ni ska veta vilken utmaning det är att flytta från ett stort hus till en bostadsrätt som trots schysst storlek på 95 kvm inte kan jämföras med huset på 350 kvm. Det finns en sak som inte får plats numera.....ALLT MITT SMINK och HUDVÅRD. Kläderna lyckades jag skänka bort, lämna bort och sedan det som blev kvar fanns det plats med efter att ha satt in ytterligare 4 garderober i lägenheten ;-) Jag tänkte faktiskt inom kort sälja/skänka bort en massa smink här på bloggen (allt givetvis oanvänt) så säg till om ni tycker det verkar intressant. Jag tänker mig att sälja massor av kosmetik och hudvård för MAX 40% av nypriset och vissa saker ännu billigare så kika gärna in kommande veckor om ni vill fynda. Eftersom det är såna mängder jag har kommer jag att sätta ihop paket som man sedan kan köpa (där det alltid kommer att ingå en liten EXTRA överraskning för er som handlar :-) Nog om det, nu ska vi kika på Idun Minerals som lanserat en mängd nya produkter på sista tiden och som jag tidigare egentligen inte testat mer än deras mineralpuder.Under Daisy Beauty Cruise så var Idun Minerals med och presenterade deras kommande nyheter som numera samtliga finns ut i handeln. Detta märke säljs främst hos apoteken men finns numera också hos eleven och Lyko. Märket är anpassat för alla hudtyper men passar särskilt bra för sådana som har extremt känslig hy. Dessutom är detta ett av få rena svenska kosmetikmärken på marknaden. 


Idun Minerals nya mascara Magna har tagit många med storm. Denna mascara ska ge maximal volym och tack vare borstens form även lyfta och ge fransarna en fin böj. Formulan är något för blöt för mitt tycke. Resultatet på mig blev mer åt det naturliga hållet och jag la på ca 3 lager. Fördelen med denna är dels priset på ca 200 kr och att den passar även de med känsliga ögon. Den sitter på bra hela dagen på mig utan att smula och fransarna håller sig mjuka. Den ger fin svärta och 100% vegansk. Har man känsliga ögon tycker jag definitivt man ska testa denna mascara.
Här ser ni andra nyheter jag fått testa några läppennor och en ögonskugga primer i puderform! Primern kan jag varmt rekommendera, den är enkel och väldigt bra att lägga som bas på ögonlocket, funkar dessutom som en highlighter på ögonlocket. Läppennorna är fina, krämiga i konsistensen men på mig som är van vid vattenfasta eller longlasting läppennor blir dessa inte mitt förstahandsval. Jag tycker dock att man ska prova dem om man är van att använda vanliga läppennor då dessa finns i fina färger och konsistensen är väldigt trevlig och de kan med lätthet användas på hela läppen (istället för läppstift).


Nu är jag tillbaka! Idag eller imorgon ska jag fotografera lägenheten så ni får se hur jag har det numera, dvs om ni är intresserade. Har även en massa produkter som jag testat som ska recenseras och presenteras för er på bloggen. Jag har verkligen saknat bloggandet och ER men jag var tvungen att gå igenom en massa tuffas saker innan jag var redo för att komma ut i bloggen igen, hoppas ni har förståelse för det. Vad skulle ni vilja se mer av på bloggen förutom kosmetik och hudvården som är basen här? Hoppas ni hittar tillbaka.

STOR KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Ohhh välkommen tillbaka, har saknat dig 💕
  Lycka till i nya lägenheten
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att du är på plats i lägenheten.
  Ser gärna bilder därifrån.
  Jag gillar ju kläder/mode så lite av den varan kanske.
  Låter intressant med hudvårdsförsäljning.
  Ha en fin helg önskar Titti
  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbart! Välkommen tillbaka! Har saknat dina inlägg & vill såklart se din lägenhet & bli inspirerad så som jag blir inspirerad av alla dina inlägg! Du behövs i bloggvärlden: en seriös, kunnig & välformulerad skribent! Tack! ( Ursäkta alla mina utropstecken....)

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaks! Älskar dina hudvårdstips! Ser gärna också mode om du hinner och orkar. Lycka till med ditt nya liv! Hälsar Britta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER