måndag 31 juli 2017

BÄSTA ANSIKTSMASKEN! ACASIA SKINCARE

Igår kväll kom äntligen mina älskade Sessor hem till nya boendet, nu ska vi göra det vårt boende. Igår kväll var det sent när de kom så de tog in sina nya rum, packade upp och somnade. Det var hjärtskärande att se min lilla tjej så ledsen och kluven över att behöva lämna sin pappa och samtidigt glad över att bo hos mig. Det är ju första gången och det kommer säkert att bli lättare med tiden men denna första gång var otroligt jobbigt.

Nu till något helt annat, innan jag hittar en bra spegel där jag kan visa dagens outfit får ni hålla tillgodo med Beauty-inlägg :-) En av mina absoluta favoriter i sommar och som räddade min hy när jag genomgick ELOS-behandligen är denna LJUVLIGA sheet mask från Acasia Skincare: Lift me up sheet mask. Jag kan inte berömma denna mask nog, efter min tredje ELOS behandling tog min hy en del stryk, jag fick blåsor på vissa partier som sedan sprack och blev till nya ärr/missfärgningar. Jag har fått en del förbättringar på vissa partier av ansiktet men borta är ingen av mina pigmenteringar.....känner mig aningen uppgiven men Lotta har lovat mig att vi ska testa en annan behandling efter sommaren som hon tror kan göra skillnad, vi får se. ELOS behandling tror jag passar bäst för någon yngre med pigmentfläckar som är relativt nya (mina har jag haft i minst 10 år). Lift Me Up Sheet Mask är en riktigt "smart" arkmask som är genomfuktad med kollagenserum och E-vitamin och som ger omedelbar elasticitet och spänst till huden. Genom att ”hänga upp” masken på öronen med öglorna får huden ett extra lyft. Masken har en extremt smart passform och är försedd med "dubbelkrokar" att hänga över öronen så även käkpartiet får ett lyft. Masken är verkligen en bärbar ”askungebehandling!” Utmärkt att lägga några timmar innan ett tillfälle då du vill ha en extra fin hud med fantastisk lyster. Denna i kombination med Acasia Hudvårds 24H Repair Cream är efter masken ger en otrolig effekt på fuktfattig, solbränd, känslig eller sönderbehandlad hy. Den funkar även på normal hy om man vill få en riktig askungeneffekt inför en viktig tillställning/date :-)


Om ni inte redan testat denna mask så tycker jag ni måste testa den om ni har råd, man får mycket för de 125 kronor som denna kostar. Jag har alltid ett förråd med minst 3-4 stycken av dessa hemma så jag inte riskerar att bli utan en dag vid någon viktig tillställning, så tokig är jag i denna :-)

Imorgon ska jag se om jag hinner kika in med lite nya inlägg men det kan eventuellt ta lite tid mellan inläggen denna vecka när jag har Sessorna men nu är det slut på tystnaden. Hoppas ni haft en fin sommar!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER