fredag 2 oktober 2009

Dagens (Morgonens) Odd Molly Outfit och visning av Egendesignade Smycken

Den här bloggen har blivit min ventil, där jag kan vara kvinnlig, flickig, prata kläder (helst Odd Molly) och mode.....helt enkelt bara njuta av det som gör mig glad. Den här utsvävningen tillåter mig att fly från vardagens stress och många krav. Jag har sedan många år ett extremt jobb som kräver min närvaro 24 timmar om dyggnet alla dagar om året ( jag förutsätts alltid vara tillgänglig). Jag har dessutom mina underbara döttrar som jag inte vill försaka och en tålmodig och ambitiös man som också behöver kärlek och omvårdnad. Vad blir då kvar......jo ingen som helst EGENTID. Jag rusar mellan hemmet och jobbet, varje dag och helgen är helig, den spenderar jag alltid med min familj.

Så här kommer morgonens Odd Molly Outfit och en liten visning av mina EGENTILLVERKADE SMYCKEN (något jag började med när jag var mammaledig med mitt första barn). Jag använder bara silver, pärlor och halvädelstenar. Sålde en del när jag mammaledig till vänner och bekanta men detta har alltid varit en hobby ingen heltidssysselsättning. Vill dela med mig av lite bilder på några få av mina många alster. Hoppas ni gillar dem.

Min älskade rosa Lovely Knit från förra vintern och ett underbart linne från Odd Molly från sommaren 2007

Närbild på mitt egetdesignat långa pärlhalsband som man kan knyta lite hur man vill. Tycker den passar så fint till denna outfit.

Lite ovanliga Keishipärlor med silverdetaljer (älskar fina silverlås), älskar denna design.

Så här fin är den på! Lyser upp det mesta.

Den vackra handhamrade silverringen fick jag beställa av en silversmed (som jag känner) och så satte jag ihop detta med stora fina sötvattenspärlor.

Å så här fin ser den ut på.

Det här halsbandet med rosa kvarts är en annan favorit. passar så fint till mina Odd Mollysar i PINK.

Stiligt tycker jag och lite enkelt chict!

Och så avslutar vi med ett litet rosenkvarts armband med silverlås och stora sötvattenspärlor!

Hoppas ni tycker dessa var fina, har många fler som jag mer än gärna visar upp för er! Har alltid älskat smycken och design. I mitt nästa liv ska jag jobba med detta och inget annat ;-)11 kommentarer:

 1. Oh vilken söt outfit och många fina smycken!

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina smycken, gillar allihopa faktiskt!! Så fina till Odd Molly!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 3. Åh så fina smycken! Du är superduktig. Älskar halsbandet med den hamnrade silveringen. Så enkel men ändå ovanlig.

  Säljer du nu för tiden?

  ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla Bina, Ina och Ann!
  Säljer fortfarande till vänner och bekanta. Ofta kan det vara en beställning efter att halsband de sett på mig som de vill ha i en egen färgställning (t ex gammelrosa, vit med blåa inslag, lila med rosa, grått, etc). Jag älskar att skapa nya vackra smycken. Jag designa allt från örhängen, armband, halsband och även ringar av virkad silvertråd.

  Hur hinner jag med detta tänker ni kanske. SVAR: nätterna är långa och gillar man något så hittar man tid till det.

  Kram och trevlig helg på er!!

  SvaraRadera
 5. Riktigt fina smycken. Så klädsamma på dig och rolig och lite annorlunda design. Så viktigt att ha någon ventil i livet där man kan få utlopp för sin kreativitet. Har också gjort en del smycken, men just nu hinner jag inte alls. Är lite sugen på att testa silverlera, någon som har erfarenhet av det?? Verkar väldigt spännande tycker jag!

  SvaraRadera
 6. Åh vad kreativ och duktig du är! Jätte fina smycken allihopa. Jag gillar den med Keishipärlor allra mest.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jättefin outfit. Jag är ju oxå smyckespillare så jag tycker att det är supermysigt att kika på andras alster.

  SvaraRadera
 8. Hejsan=)
  Kan man beställa "armbandet" av dig?
  Det är så sött så:)
  MVH
  Tindy

  SvaraRadera
 9. Hej Söta snälla Skånetös!!

  Tror vi känner varandra genom Tradera, eller?
  Du kan ju maila mig genom mina tradera auktioner så kan jag säkert göra ett sådant fint armband till dig;-) Den är tillverkad av rosenkvarts retanglar, siverdelar och sötvattenspärlor! En riktig Darling. Specialprice for you Tindy!

  Kram!!

  SvaraRadera
 10. Kära Skånetösen,
  Du ser hur trött och slarvig jag är i mina kommentarer! maila genom Tradera (om det är den Tindy jag känner till) eller lämna din mailadress i kommentarsfältet så kontaktar jag dig!

  Flåt, trött mamma fredagkväll

  SvaraRadera
 11. :) En minst lika trött skånetös här:)
  tindy@deisyboo.se

  Kram kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER