måndag 11 augusti 2014

ATT VARA TILLBAKA OCH VISA LITE HÖSTNYHETER FRÅN ODD MOLLY

ÅH, vad det har varit skönt att vara ledig från ALLT, alla måsten och vardagen. Har njutit av min ledighet med min fina familj och tagit tillvara nuet. Ingen mobil (nästan) och knappt någon dator har använts under denna tid som varit. Fokusen har varit på att umgås och göra saker tillsammans. Vilken sommar det har varit/är. Batterierna är verkligen fulladdade! Hoppas ni alla haft en fin sommar och längtar tillbaka till bloggvärlden ;-) Idag tänkte jag visa lite HÖSTNYHETER från Odd Molly som hittat hit från en av mina favoritbutiker på nätet DEEPFLING. Det går snabbt och smidigt och de har helt klart bäst priser på Odd Molly på nätet.

Här ser ni min nya favoritkofta från Odd Molly denna höst, Chillax Cardigan i Black, storlek 2 (normal i storlek). Under har jag två fyndplagg från Lindex som är höstnyheter och som jag tycker är riktiga fynd (kjolen och linnet är prisvärda och snygga och jag lovar att visa dessa mer nogrannt i ett separat inlägg).

Koftan är dyr hemma för 1.900 kr men med Deepflings humana priser slog jag till på denna klassiska kofta.
Materialet är 100% bomull vilket gör att den känns väldigt skön på.


Väldigt figursmickrande för figuren :-)
Jag testade även den långa koftan (också i storlek 2) men tyvärr var modellen för rak för mig så denna åker tillbaka eller så säljer jag den på bloggen om någon vill ha denna till ett bra rabatterat pris :-)
Själva koftan är LJUVLIG så jag tycker det är väldigt trist att jag ska vara så kurvig, skulle kanske ha köpt den i storlek 3 men då den är rak hade den kanske ändå inte passat min figur.
Här ser ni Chillax Cardigan tillsammans med en vit draperad top från Lindex (även denna nyhet för hösten som är supersnygg och prisvärd).

Denna kofta från Odd Molly kommer att bli en favorit.
Nu har jag varit borta länge nog på bloggen och tänkte komma tillbaka.
Mer dagens men fortfarande med mycket hudvårstips. Hoppas ni gillar det.
Ha en fin start på veckan.
Vad säger ni om en Bloppis snart? Kan det vara intressant?

KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Kul att du är tilllbaka :)! JA, gärna en bloppis!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Jag gick upp en storlek på den långa blev jättebra:)

  SvaraRadera
 3. Härligt att se dig igen och att du haft en härlig semester! Jag skulle gärna vilja få lite tips om bra tyo concealer under ögonen, där man gärna blir lite småslapp, hm! kram Milla

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka söta vän!
  Koftan var verkligen superfin!;)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka vännen! Vilken fantastisk Svensk sommar vi haft! JA gärna en stor Bloppis inför hösten! Kanske någon fin OM kofta....

  SvaraRadera
 6. Oj vad fint, roligt att du är tillbaka, måste spana in dessa koftor. Blev mera sugen på den långa men tror jag måste ha Stl 3....motsvarar stl 2 närmast 38 eller? Kjolen blev jag också riktigt sugen på!

  SvaraRadera
 7. Låter underbart att du haft så fin sommar! Roligt att se dig här igen!
  Kram Lotta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER