lördag 16 augusti 2014

MASSOR AV HUDVÅRDFAVORITER ATT RECENSERA!! FÖRST UT KOSMETIK FRÅN MAC.

Jag måste erkänna att jag inhandlat en mängd fina hudvårdsprodukter under sommaren och en del nytt nyligen som jag tänker visa upp under kommande veckor. Några produkter har redan blivit favoriter och andra testas fortfarande. Jag tänkte tipsa om ögon concealers, foundations, ögonskuggor och andra sminkprodukter. Jag kommer även försöka sammanställa mina favoritfoundations "so far" under 2014. Hoppas ni ska gilla dessa recensioner och tips.

  
Först ut kommer några fina produkter från MAC som jag inhandlat under den närmaste månad.
Dessa är några produkter som jag testat och som jag varmt kan rekommendera.
Först ut är MACs Matchmaster SPF 15 foundation, nummer 3 har jag i denna.
Denna Foundation är den första MAC foundation jag testat men jag har läst en massa recensioner om den innan mitt köp och blev därför nyfiken på att testa den. 
Matchmaster foundation är numera en favorit tillsammans med Chanel Perfection Lumiere Velvet Foundation och Bare Minerals nya Bareskin Serum foundation.
Så här beskrivs denna:

En ny foundationteknik som använder genomskinliga pigment för att skapa en formula med personlig finish som baseras på din hudton. Återfuktande, halvmatt finish. Mediumtäckning som du kan bygga på. Foundation som minskar linjer och mjukar upp.


Jag har använt denna foundation i ca 10 dagar och måste erkänna att den är UNDERBAR, den är mediumtäckande men kan byggas upp till heltäckande. Den har en naturlig och långvarig finish. Jag har testat att ha denna i 10 timmar och den håller trots en viss avmattning vid T-zonen.

En bra förutsättning för lång hållbarhet är MACs nya CC Prep + Prime som ger en fin jämn bas och samtidigt gör att foundationen sitter hela dagen. Dessutom har den SPF 30 vilket är perfekt. SPF är otroligt viktigt att använda särskilt efter 30-års åldern då huden börjar brytas ner. Min färg heter adjust och ljusar upp huden, den är underbar och redan nu en favorit. Denna kommer att stanna här.


Den här borsten är en helt ny skapelse från MAC, Oval nummer 3, som är en av de bästa concealer borstar jag testat. Den är tänkt till ögonen (ögonskugga) men jag använder denna till concealer under ögonen och den ger en perfekt finish som ger ett air brusched intryck. AMAZING!! Stråna är så tätt packade att den inte suger upp produkten utan den gör att den hamnar rätt och med perfekt finish.

Så här beskrivs den:
Det ultimata verktyget med en lång oval form och lätt spetsig spets. För en mjuk applicering av puder och krämögonskuggor, puder och flytande eller krämbaserad concealer för ansiktskonturen. Syntetfibrer.  Borstskaften har en speciell design och en vippad spets för ultimat precision. Elegant svart finish. Exklusivt hos M∙A∙C.

Denna borste är en dyr men en bra investering ett billigare och ganska bra alternativ är SIGMAS P82 Precision Round borste som kostar under 200 kr. Denna har jag också och jag använder den mer till mina krämögonskuggor.
Hoppas ni gillade recensionen. Inom kort kommer en relativt stor BLOPPIS men väldigt fina plagg som jag hoppas ni ska gilla :-) Den släpps på söndag vid 18-tiden så håll utkik om ni är intresserade.
Ha en fin helg!!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER