lördag 23 augusti 2014

MASSOR AV SMINK TIPS!!

Just nu finns har jag mängder med idéer och inlägg som bara väntar på att komma ut. Jag har provat concealers, foundations, ögonkrämer, rouge och ögonskuggor i sommar. Alla mina favoriter och de som inte är så bra ska jag försöka dela med mig av. Hoppas ni ska gilla det. Jag har även beställt en del nytt från Odd Molly (via Deepfling) som tyvärr blivit försenat, annars ligger jag lågt med klädinköpen just nu.


Bareminerals nya foundation: Bareskin måste jag bara prata mer om :-)

De fina produkterna från Skincity som också är nyheter tänkte jag recensera: 5 in 1 skuggorna från Bareminerals och Peter Thomas Roths nya ögonconcealer. Älskar Skincitys fina paket med prover och fina gåvor varje gång.


Liksom några av mina absoluta favoritprodukter som använts flitigt i sommar.
Eyelinern från Benefit skulle egentligen ha ett aldeles eget inlägg så bra är den.


Sen har det köpts in en del ögonskuggor som jag tänker recensera och tipsa om.
Hoppas ni har en fin helg!
Vi ses snart.

Kram!


2 kommentarer:

  1. Tackar! Behöver tips!

    SvaraRadera
  2. Åh älskar ju make up-inlägg! :) Vad tycker du om Bare Skin? Jag kände på den igår o ska kolla mer i stan nästa vecka! Roligt! Kram Lotta

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER