söndag 24 augusti 2014

REVIEW/RECENSION LANCOMES NYA MASCARA - GRANDIOSE

I helgen har jag och min minsta lilla Sessa haft en mor-dotter weekend i Stockholm och njutit av att bo på hotell och göra en massa mysiga saker ihop. Tittade på TV och pratade tills klockan blev 23. Det har varit underbart mysigt att ta sig tid att fokusera med min lilla tjej som plötsligt blivit så stor.
Under helgen passade jag även på att inhandla och testa Lancomes nya mascara: Grandiose. Den är bra, nästa lika bra som min favoritmascara från Dior, Iconic Overcurl men bara nästan :-) Jag gillar borsten och framförallt designen men själva formulan är aningen för blöt för min smak, kanske att den blir perfekt när den torkat något.


Svanhalsen gör att den definitivt är enklare att applicera och den når alla småfransarna enkelt. Formen på borsten hjälper till att lyfta fransarna och man får en fin längd med denna mascara. En väldigt snygg och praktisk mascara helt enkelt. Den håller en hel dag utan att smula eller lägga sig under ögat. En klar favorit och bland mina 5 i topp mascaror.
Kicks kostar denna 269 kronor vilket är ett helt OK pris för en så pass bra och innovativ mascar.

Den är värd att testa om ni inte redan har en favoritmascara som jag, hade jag inte haft Diors Iconic Overcurl hade jag nog fallit pladask för denna.

Bild lånad från Bloggen Really Ree

I bloggen Really Ree som ni hittar här kan ni se bra Före och Efter bilder som visar hur bra denna mascara är, har inte kunnat ta bra bilder hitintills men hoppas kunna göra det längre fram.

Hoppas ni gillar kosmetik och Hudvårdtipsen för just nu blir en hel del av dessa. Modeinläggen kommer längre fram.

KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej. Vad härligt det låter med en mamma-dotter helg :) Det har jag funderat på med min dotter som hunnit fylla 10 nu. Vi bor ju i norrland, så Stockholm i sig är ju spännande, men om du vill får du gärna tipsa om vad vi kan hitta på.

  Hälsningar
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin,
   Ja, det är verkligen underbart att få spendera kvalitetstid med en dotter i taget, även om detta bara är en sak vi gör en gång om året så blir det en liten extra upplevelse för oss båda. jag brukar göra det som Sessorna är sugna på. Fika på Ladurée, Skansen, fika på mysiga ställen, äta gott där de själva tycker det är gott och mysigt, promenera i kungsträdgården, gå på t ex Panduro och inhandla pyssel, etc. Man behöver inte krångla till det så mycket det viktiga, foksen under vår helg ligger i att umgås :-) Tycker definitivt du ska testa det :-) Har en bra hotellrekommendation om ni vill bo centralt, mysigt och lyxigt. Hotell Stureplan är en av mina favoriter men perfekt läge och mysiga rum (bra frukost dessutom som ingår). KRAM!!

   Radera
  2. Tusen tack! Tror att det kan bli en bra plan under oktoberlovet med min äldsta. Hon får väl helt enkelt styra, men fika på Ladurée ska vi inte missa. Ska kolla upp hotellet också.

   Kram

   Radera
 2. Roligt att se dina nya fina favoriter! Gillar oxå Overcurl men denna lät ju inte dum! Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER