måndag 9 februari 2015

DET DÄR MED ATT UPPTÄCKA NYA SMYCKEN….

Jag planerar att spara ihop till ett vackert smycke från Ole Lyngaard och det kan ta sin lilla tid med tanke på prislappen på dessa vackra konstverk. Dock blev jag via intagram tipsad om en smyckesbutik som jag inte stött på innan som gör vackra och prisvärda smycken i silver. Madame Silver heter nätbutiken som har dessa fina smycken. Jag kikade och blev genast nyfiken på ett par av smyckena.


Det här vackra silverarmbandet i form av orkidéer är bara så vacker. Priset på 650 kronor känns även det ganska humant för så pass fint hantverk. 


Det finns fler smycken i samma serie, de fina örhängena (med krok) är jag också nyfiken på.
Jo, var tvungen att klicka hem dessa två och så får vi se om de är så fina som de ser ut på bilderna :-)
De söta örhängena kostar bara 350 kronor vilket jag tycker är ett kap för så pass fina örhängen.


Just smycken kan verkligen förändra en hel outfit och är pricken över i:et. De dagar jag glömmer att ta på mig ett vackert halsband eller örhängen känner jag mig naken. Har oftast pärlörhängen men varierar då och då med andra örhängen så de här tror jag kan bli toppen.
Hur resonerar ni kring smycken? Alltid samma eller tycker ni om att variera er och anpassa dessa efter er outfit? Dyra eller mer överkomliga smycken? Bijouterier eller äkta vara? 
Själv har jag en salig blandning eftersom smycken är accessoarer som jag anpassar efter humör och outfit. Nu måste jag rusa men jag hoppas att vi ses snart igen.

KRAM!!2 kommentarer:

  1. Åh så vackra smycken du suktar med fina du! Jag måste ju bara in och kika lite bara... ;)
    Kram till dig fina!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER