söndag 8 februari 2015

EN FIN REABLUS FRÅN ODD MOLLY & ÖNSKESMYCKEN

Det blev inte så mycket REA-fynd från Odd Molly denna vinter, det var inte alltför mycket som jag var sugen på så då finns det ingen anledning att okynnes shoppa saker bara för att det är billigt.
En söt blus inköptes på ren inpuls efter att jag provat den i butik men just denna har blivit ett bra köp då den redan använts flitigt. En söt, enkel men fint bearbetad blus som jag tyvärr glömt namnet på. Storlek 2 blev det på denna blus som är ganska figurnära i modellen men som jag ändå upplever som normal i storlek.

Ringen från Charlotte Lyngaard, ca 7,5 år gammal, ett av mina käraste ägodelar. Fick den av maken när Lilla Sessan föddes.
Fina broderade detaljer på denna söta blus.Här är nästa dröm från Ole/Charlotte Lyngaard som jag nu ska spara ihop till. Armband och en vacker berlock. Armbandet vill jag gärna ha i silke och med en berlock av Rutile Quartz, Rosen Kvartz eller Moonstone. Så många val och variationer. Färgen på armbandet (som jag funderar på) pendlar mellan gyllenebeige, rött eller grafittgrå. 


Härligt att ha något sådan här att drömma om och spara ihop till :-) Armband är något jag gillar att bära och jag har alltid mitt Hermés armband (av skinn) på mig men det är bra att variera så den inte blir sliten.
Annars är örhängen min stora svaghet, älskar örhängen och helst med pärlor.
Här känner jag dock att just örhängen har jag så det räcker för stunden :-)

Idag har Stora Sessan och jag bakat kakor, härliga mördegskakor. Snart är det dags för söndagsmiddag så jag lämnar er för denna helg och önskar er alla en fortsatt fin söndag.

KRAM!!
1 kommentar:

  1. Jag provade denna på Mathilde förra veckan och upplevde 2an tajt över bysten. En av blusarna hade knapparna rykt just där. Men fyndade två andra som jag inte planerat. Har du tips på var jag hittar den du har på bild på rea? Du är superfin i den!
    Varm kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER