torsdag 12 februari 2015

SUPERSNABB LEVERANS AV FIN FINA SMYCKEN!

I början av veckan nämnde jag att jag klickat hem några smycken från Madame Silver. Väldigt fina och unika silversmycken till en överkomlig prislapp. Dessa görs i Europa av duktiga silversmeder som sedan plockas till denna lilla silverbutik på nätet. Jag ska börja med att visa de första två sakerna som klickades hem. Det var SUPERSNABB leverans, beställde smyckena och fick de redan nästa dag. Jag kan väl erkänna att jag redan bestämt mig för att klicka hem några saker till :-)
Armbandet och örhängena jag beställde är precis så fina och skira som jag föreställt mig. Otroligt fina med tanke på prislappen.


Fint inslaget.
Skirt och elegant. Armaband med orkidéer och matchande örhängen.
Otroligt fina i matt silver. Nu blir det en bildkavalkad. Armbandet som går på 650 kronor känns väldigt bearbetad och den kommer att bli en favorit i sommar till bara armar och skira plagg.


 Den är öppen så den går enkelt att justera så den passar på just ens egen arm.
Örhängena är perfekta i längd och storlek. Sitter fint på örat och "dinglar" inte runt. Ett par perfekta vardagsörhängen när man ändå vill vara lite fin. Älskar orkidéer så detta är verkligen mitt i prick för egen del. Priset på 350 kronor för dessa känns otroligt prisvärt och kan dessutom bli en perfekt present till nära och kära framöver.

Jag tänkte se om jag kan ordna en tävling för er lite längre fram så ni kan vinna något fint från Madame Silver. Vad säger ni om det, kan det vara intressant?

Ha nu en fortsatt bra vecka!

KRAM!!3 kommentarer:

 1. Jättefina, speciellt örhängena. Gillar ju också orkideér.
  Tävling=trevligt.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Verkar som min tidigare lila kommentar kom bort : )
  Tack för ett inslag omvackra smycken - uppskattas mycket!

  SvaraRadera
 3. Såå fina smycken! Tävling?? Yes please snygging!! :)
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER