söndag 29 mars 2015

NÅGRA HUDVÅRDSTIPS OCH EN NY PARFYM!

Som ni märker hinner jag inte uppdatera bloggen så ofta, jag har nytt jobb som är kul och utmanande och då blir det mindre tid till bloggande. Jag tänkte visa er några av mina senaste inköpta hudvårdsprodukter samt en ny parfym inför vårens fester.


Rodials hudvård som jag älskar har inhandlats och den ljuvliga parfymen från by Terry, 
Lumière D´Epices. Dessa produkter hittar ni bland annat hos Skincity som jag älskar att beställa ifrån. Man får alltid så vackra paket med en liten fin japanska samlardocka i, prover och väskor att använda sedan. Jag har även fallit helt pladask för deras presentinslagning som är en otroligt snygg, lagom stor och användbar necessär med dragkedja som är perfekt att ta med sig på resan.


Denna parfym från by Terry (vars make-up jag bara älskar) har jag provat ett antal gånger på NK, funderat och testat igen. Jag tycker att en doft är något som signalerar vem man är till resten av världen och det gäller att det blir rätt när man ska köpa en ny doft. Flaskan är ett litet konstverk i sig.
Så här beskrivs doften på Skincity:

Distinkt, elegant och vibrerande doft med noter av jasmin och bergamott. Vibrerande och gnistrande öppnas doften av en uppfriskande symfoni av citrus medan bitterheten hos grapefrukt, skal från blodapelsin och bergamott väcker hjärtat. Ros och apelsinblomma ger en krispig fräschet som tillsamans med jasmin och honung ger värme. Muskot, kryddnejlika och cederträ rundar av doften.
 • TOPP: Grapefrukt, Blodapelsin, Bergamott
 • MELLAN: Ros, Apelsinblomma, Jasmin, Honung
 • BAS: Muskot, Kryddnejlika, Cederträ

Doften är otroligt elegant och komplex och liknar igen annan doft jag provat tidigare. Att ha denna doft på sig är som att svepa in sig i en exklusiv cashmere kofta. Den klär mig helt enkelt och bidrar till min outfit på dagarna. Jag köpte denna på Skincity då de alltid ligger bättre i pris än t ex NK.


Dessa två produkter från Rodial har jag varit sugen på länge och när jag skulle flyga häromveckan med jobbet inom Europa hade SAS de i sin flygshop på flygplanet till ett specialpris som gjorde att jag var tvungen att slå till på bägge :-) De finns annars att inhandla HÄR. De är LJUVLIGA att använda, i konsistens, doft och resultat. Sen gillar jag särskilt att burkarna säkrar att inga bakterier kommer när i det dyrbara innehållet. Så här beskrivs dessa på Skincity:

"Denna snabbverkande ögongel verkar både kylande och uppfriskande på svullna och trötta ögon och tillför samtidigt huden fukt med hjälp av rosenvatten, arnika och drakblod. Gelen återuppbygger huden i de känsliga ögonområdena och fyller ut rynkor. Hyaluronsyra avhjälper dehydrerad hud, utjämnar huden och ger ögonen ett friskt utseende, medan drakblod lugnar känslig och stressad hud."

Denna ögonkräm (den är ett mellanting mellan gelé och ögonkräm i mitt tycke) ger jag 5/5 poäng. Den hjälper min svullna ögon på morgonen och ger en skön kylande känsla, ögon området blir lent och rynkorna blir mindre framträdande. I LOVE IT.

"Gel som redefinierar ansiktsformen och ger en fastare hud. Formulan har en ”plumping”-effekt och skyddar samtidigt huden mot yttre påfrestningar. Kollagenstärkande ingredienser lyfter och skulpterar samt minskar förekomsten av fina linjer och rynkor. ”Drakblodet” (saft från Croton Lechleri-trädet) skapar en tunn, skyddande film på huden samt minskar rodnad och inflammation."

Denna ansiktskräm (mellanting mellan gelé och kräm) är ljuvlig att lägga på morgonen och även på kvällen. Huden blir alldeles plumpad och len, en riktig askungekräm som ger resultat direkt. Denna får därför också 5/5 poäng av mig.

Jag har även köpt lite annat smått och gott från Skincity men det tar vi nästa vecka :-) Jag väntar även på att en vacker Oleana kofta ska bli levererad (min storlek har ännu inte kommit från Norge) och denna vecka ska det hinnas en massa på jobbet innan man får lite välförtjänt påskledighet. Hoppas ni alla har det bra och att ni får lite påskledigt ni med i veckan.

KRAM!!OBS! Inlägget innehåller några Affiliatelänkar som genererar några kronor om ni klickar på dessa och som hjälper mig att kunna testa fler produkter :-) Alla omdömen, åsikter och betyg är mina egna och kan inte påverkas av tredje part. Inlägg kan inte köpas. För er som undrar :-)

2 kommentarer:

 1. Terry verkar ha bra produkter!Flaskan ser ju minst sagt inbjudande ut =)

  SvaraRadera
 2. Ursäkta att jag varit så dålig på att kommentera, men det är ungefär av samma anledning som du säger! Svårt att hinna allt man vill!
  Men åh du har valt en By Terry - doft?! Jag har provat ett par stycken på NK som inte blev rätt på mig. Men inte denna, så ska komma ihåg att dofta på den här nästa gång! :)
  Jaha, har flyget Rodial i sitt sortiment? Har jag aldrig sett. De är ju bara såå bra, alla produkter som jag har provat tycker jag mycket om!
  Ha en jättefin helg finaste!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER