måndag 30 mars 2015

SKÖNA PLAGG I CASHMERE FRÅN DAVIDA

Jag hinner sällan med dagens numera och min fokus finns inte heller i modevärlden för tillfället, konsumtion av kläder i mängder som det var för några år sedan, finns inte längre på min agenda. Jag köper mer sällan plagg och när jag köper något är det mer klassiska, eleganta och stilrena plagg. Därför beställde jag för ett tag sedan en klassisk kofta och ett matchande linne från Davida, perfekt till jobbet och hemma.


Cashmere känns väldigt rätt just nu när vintern kommit tillbaka.....brr. 
Hoppas ni har det bra och att det snart blir påskledigt!!
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Ser snyggt ut på dig! Jag fullkomligt älskar dom topparna från Davida. Användbara, sköna o dessutom snygga! Kan det bli bättre.. Hoppas du får lite påskledigt med familjen!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Så klassiskt och snyggt!
  Känner precis som dig, färre plagg i garderoben men väl valda.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh vilken supersnygg klassiker!! Glad Påsk! //Eva

  SvaraRadera
 4. Mycket stilrent och klassiskt, love it!
  Kram vackra du!

  SvaraRadera
 5. Väldigt snyggt! Jag tänker just som du att jag köper inte lika mycket längre och väljer hellre några få plagg som har mer kvalitet. Undrar hur det gick med din detox förut förresten? Kram Fina du!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER