söndag 15 mars 2015

OLEANA, H&M OCH SOL

Idag har det varit en underbar dag i solen efter Mello-festligheterna igår :-) Vi var hos goda vänner på fika och sedan hemma och pysslade. Jag invigde lite vårplagg som min fina vårponcho (inköp i höstas på H&M) och hade vita byxor (det signalerar VÅR om något) och fina koftan och linnet från Oleana.
Det har verkligen varit vårväder denna helg, så härligt. Nya jobbet är krävande men också väldigt intressant och utmanande. Det kommer att bli en härlig utmaning så det kan hända att bloggen helt enkelt får stryka på foten. Det finns inte riktigt plats för bloggen i mitt liv just nu, tyvärr.

Min vackra väska från LV är en given klassiker, denna kommer att användas flitigt.

Här ser ni de vackra Oleana plaggen (kofta och linne) som är så klassiska att de kommer att användas även om 10 år. Jag har lite inlägg kvar som jag vill få till innan jag lägger ner bloggen så ett tag till finns jag kvar men sedan får vi se. Lite nyheter från Davida ska visas upp och lite vårinspiration men sedan kommer det inte att bli så mycket mer, tyvärr. Det är viktigt att man prioriterar rätt i livet och det känns som att bloggen har gjort sitt.
Hoppas ni haft en fin helg.

KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Vår snyggt och fräscht 👍❤️👏

    SvaraRadera
  2. Kommer att sakna dig....nu är vi inte många kvar.......
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER