söndag 12 april 2015

ATT LYXA TILL DET ORDENTLIGT MED LA PRAIRIE

Jag har shoppat en del fina saker från SKINCITY på sista tiden, speciellt fina by Terry produkter som jag bara älskar. Den stora lyxen som jag unnat mig är att jag slog till på DENNA underbara produkt från La Prairie. Anti-Aging Lip & Eye prefector är verkligen en lyx som jag i vanliga fall inte skulle ha unnat mig men efter att ha hört från andra som testat denna och själv provat den, var jag tvungen att slå till. Skincity har de bästa priserna så därför slog jag till på den därifrån. Så här beskrivs denna på Skincitys egna hemsida:

"Tre innovativa linjeutjämnare arbetar tillsammans för att fylla ut linjer och rynkor medan en unik ljusdiffusor döljer andra tecken på trötthet och åldrande runt ögonen. Dessutom arbetar marina och vegetabiliska extrakt för att korrigera synliga åldrandetecken och minska uppkomsten av mörka ringar under ögonen."Den underbara produkten till både ögon och läppar kommer i den fina lilla vita väskan och sedan fick man ett litet paket med prover från la Prairie vid köp av en produkt den veckan jag köpte min. Lyxigt :-)


La Prairies dosor och innehåll är extremt eleganta och lyxiga. Vardagslyx på hög nivå.


Överst finns krämen för ögonen som man kan lägga på under dagen ovanpå make-up för att släta ut och ljusa upp ögonområdet. Ljuvlig på huden!


Här ser ni ögonkrämen i närbild.


Den nedersta är ett ljuvlig läppbalsam som plumpar upp området kring läpparna och som vårdar även de torraste läppar. Brukar lägga den på läpparna innan jag lägger mig och vaknar med mjuka och fina läppar och en fin läppkontur.

Ja, en lite "onödig" produkt men den behövde jag unna mig en dag och jag är superglad att jag slog till på den. Denna får 4,5/5 (priset är det enda som drar ner omdömet).


OBS! Inlägget innehåller några Affiliatelänkar som genererar några kronor om ni klickar på dessa och som hjälper mig att kunna testa fler produkter :-) Alla omdömen, åsikter och betyg är mina egna och kan inte påverkas av tredje part. Inlägg kan inte köpas. För er som undrar :-)

4 kommentarer:

 1. Älskar dina inlägg om kosmetik och skönhetsprodukter! Även om jag själv inte kommer att köpa La Prarie så är ditt inlägg läsvärt för man riktigt känner genom dina ord ditt stora intresse för hudvård!

  /Maria fr Norrbotten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara Maria, va glad jag blir över att du gillar dessa inlägg och att min passion för hudvård lyser igenom :-)
   Ha en fin vecka!!
   Kram!!

   Radera
 2. Åh La Prairie är nog min allra största last i tillvaron, tror jag! ;) Jag kör med ögonkrämen i stora blåa burken, innan den så hade jag ett ögonserum och en gelkräm. Har fått med flera småburkar med både kräm och sleepingmask, och den sistnämnda, oojjj så ljuvlig! Gissa om det ger mersmak! Jag har kikat på din fina dosa också, och det blir nog köp så småningom....
  Du är makalöst vacker i din nya kofta! Ha en fin söndagskväll! <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER