torsdag 9 april 2015

EN UNDERBAR PÅSK OCH EN LJUVLIG OLEANA KOFTA

Jag hoppas att ni alla fått lite påskledigt, själv har jag och familjen varit i Skåne och njutit av våren och konstrundan. Det har varit en underbar och efterlängtad ledighet. Livet rullar på och det är intensivt, bloggen får anpassa sig efter livet. Lilla Sessan råkade tyvärr tappa min kamera så linsen gick sönder så nu får jag leta efter ett nytt objektiv. Tur man har en till kamera som räddar en i sådana situationer :-)


Den här LJUVLIGA långkoftan från Oleana har hittat hit. Blev så förälskad när jag såg den första gången men då fanns den inte i min storlek, det är så stor efterfråga på denna modell att den tagit slut och jag fick snällt vänta någon månad på att den skulle stickas på nytt i Norge :-) Den finns även i en röd färg som också är underbar....är så sugen även på den. Hittade min hos Oleana & Friends, mitt stamställe :-)


Perfekt med Oleanas underbara silkesbälte om midjan. En fantastisk modell helt enkelt. 
 Denna kan man även ha som ytterplagg på våren/hösten eller ljumma sommarkvällar.Just nu firar Oleana & Friends 10 års jubileum, det innebär 10% rabatt på alla FRIENDS produkter (tyvärr inte på Oleana, som det nästan aldrig är något rabatt på). Ett tips om ni är sugna på att kika på Oleanas underbara kollektion och shoppa fina plagg från Rosemunde, Heart of Lovikka, by Ti-Mo, Holebrook, mm med 10% rabatt. Man kan även maila och de kan skicka om man vet vad man vill ha :-)

Hoppas ni har en fin vecka framför er. Vi ses snart igen, förhoppningsvis och då ska jag försöka fota i dagsljus :-)2 kommentarer:

  1. Vilken underbar kofta!! Förstår du väntade snällt.. Tack för tips!
    Ha en fin fredag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER