fredag 24 april 2015

LIVET ÄR INTENSIVT

Ni märker säkert att det är ganska intensivt på det privata planet och bloggen får helt enkelt vila. Imorgon ska det dock fotas och en och annan dagens ska få plats. Lite make-up produkter ska fotas och så ska jag umgås med mina Sessor. Tills dess bjuder jag på lite fina naturbilder tagna med min nya macro objektiv från Sigma.

Hoppas vi ses imorgon. Ha en fin helg.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Jättefina bilder ! Så kul att fota med macro, men svårt, håller på att försöka lära mig :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag förstår hur du känner dig, tror jag i alla fall på några punkter. Det är väldigt svårt att räcka till överallt. Men man måste prioritera det som är viktigast i livet. Och bloggen kommer finnas kvar även om det går tid emellan, jag har fått tänka så jag också. Men jag älskar att du tar dig tiden och visar upp dessa otroligt vackra bilder! Jag tog min kamera och gick ut i trädgården förra helgen och gjorde som du! Tog kort på det som knoppas, blommar och det vackra. men bara på en halv vecka så har det redan hänt massor sen jag fotade1 Nu går det verkligen med rasande fart! Inte bara i naturen, utan i livet allmänt också!

  Ta hand om dig fina du och vi finns här!
  Massor av kramar! <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER