söndag 20 mars 2016

DIORS NYA TRE-ENIGHET FÖR BAS

Det var ett tag sedan jag bloggade. Så nu tänkte jag recensera Diors nya basprodukter: Primer, Foundation och finishing puder. Tre fantastiska produkter. Men jag har har en favorit bland dessa :-)


Här ser ni alla tre produkter: Diorskin Forever & Ever wear primer, Diorskin Forever Foundation samt Diorskin Forever and Ever Control puder inkl mini kabuki borste.
Pudret är ljuvligt! Denna är min absoluta favorit bland dessa tre produkter.


Detta puder tycker jag är till och med bättre än by Terrys fina finishing puder. Den håller makeupen på plats längre och mattare. 


Denna kombo med foundation och primer från Dior funkar fantastiskt fint ihop. Utan denna primer tycker jag den nya foundation från Dior håller i max 4-5 timmar men deras nya primer håller den minst 6-7 timmar. Tyvärr är primern ganska dyr annars hade den fått 5 stjärnor av mig, nu får den 4 pga priset.


Min färg är 021 som har en gul underton, den passar min hudton perfekt. Den kräver dock minst två pumpar för att ge tillräckligt med täckning. En pump ger lätt till medium täckning, två pump medium till full täckning. Denna foundation skulle jag säga passar mer till en yngre hy, inte till en mer mogen hy som min som kräver mer täckning. På mig håller sig denna i bästa fall på plats i max 8 timmar med Diors primer under. Förutom det ger denna en fin naturligt finishing, ej för matt och ej heller för glowy :-) Naturlig fin finish.
Denna får 4 av 5 stjärnor av mig.


Är det någon av dessa produkter ni skulle vilja testa?
Hoppas ni har en fin helg!

KRAM!!


Denna recension innehåller några pressprover.

3 kommentarer:

 1. Vad kul med denna recension! Jag har precis varit och tiggt till mig prov nummer två - första färgen var alldeles för kall. Har bara hunnit bära den en dag men tyckte om både finish och att den faktiskt satt bra på mig som annars
  lätt blir blank framåt lunchtid. Tror jag ska slå till på foundationen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. KUL Annika! Hoppas du ska trivas i Diors nya foundation! Tycker finishing pudret är ljuvligt det också.
   Kram!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER