måndag 14 mars 2016

ETT FINT FYND FRÅN H&M - SVART SPETSKLÄNNING

Jag berättade ju om att jag fyndat en fin sak från H&M, här är den: en vacker spetsklänning med superfin passform och vacker spets. Kostade 599 kronor men med min bonuscheck blev det bara 350 kronor! Ett riktigt fynd!


Denna har jag stylat med en tyllunderkjol, med ett pärlhalsband och ett silkesskärp från Oleana.Här ser ni H&M:s egna produktbild på denna med en ganska kort underkjol.
 Ni hittar den HÄR och jag har tagit storlek 42 i den då den är ganska smal över midjan. Den blir något ledig i storlek 42 men det kan jag fixa med ett skärp i midjan :-)

Här tillsammans med en av mina fina LV Empreinte väskor, denna heter Twinset i Empreinte läder och är liten men ytterst praktisk och ganska rymlig väska. Jag kan vissa denna mer i detalj om ni är nyfikna på modellen :-)
Hoppas ni har en fin vecka framför er, här blir det intensivt men snart är det vår och påsk.....det längtar jag till och välbehövlig vila i påsk.
Vi ses i veckan!

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Vacker klänning, blev extra piffig med accessoarerna! 👌🏻

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER