fredag 11 mars 2016

LJUVLIG ROUGE FRÅN ART DECO

Jag är ledsen att det tar ett tag mellan inläggen just nu. Det är helt enkelt för mycket som händer på det privata planet....I helgen ska jag försöka hinna fotografer alla ljuvliga nya produkter som hittat hit. Jag har testat några nya foundation (bland annat Kat von D och Dior) och en ny concealer samt nya läppstift. Jag har så många fina produkter som jag vill tipsa er om. Ett H&M fynd ska visas upp och lite annat smått och gått.


Det vackra rouget som jag ska visa upp är detta ljuvliga rouge från Art Deco från deras kollektion Beauty meets Fashion. Ett litet konstverk som är såååå fin och med massor av pigment. I helgen när det är bättre ljus ska jag försöka ordna fram några swatches.


Färgerna är väldigt fina och ger ett naturligt resultat.....OM man lyckas undvika att dutta borsten i den röda nyanser. Ja, tyvärr är det rätt svårt och gör att det inte är helt enkelt
  att applicera detta vackra rouge så det blir fint. Art Deco kan man bland annat köpa via nätet HÄR och en full lista över alla inköpsställen finns HÄR.Älskar Art Deco och deras fina kosmetik men just detta rouge vet jag inte om jag kommer att få till. Hitintills har jag försökt få till det med att blanda ihop alla färger (blir alldeles för mörkt), att undvika den mörka färgen i mitten (lyckas inte utan att råka får mörka ränder efter att borsten råka nå den mörka nyansen) men har som sagt inte lyckats få till det. Lovar återkomma om jag lyckas få till det längre fram :-)
Hoppas ni har en fin helg framför er. Ikväll tittar vi på Let's Dance, ska ni kika?

KRAM!!
Denna produkt har jag fått som pressutskick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER