söndag 30 april 2017

TARTE AMAZONIAN CLAY 12-HOUR FULL COVERAGE FOUNDATION

Den här foundation har jag hört talas om LÄNGE, detta är många bloggares/Youtubers Holy Grail foundation. Den här foundation är oljefri och ska kunna ge full täckning. Så här beskrivs denna på Tartes hemsida:

"Uppnå en felfri hud som ser frisk och naturlig ut med denna flytande foundation som smälter in med din egen hudton och som ger upp till 12 timmars matt täckning. Skinvigorating ™ -formeln innehåller Amazonian lera som intuitivt hanterar dina unika hudproblem, vilket bidrar till att förbättra den övergripande hudlystern, medan fulltäcknings foundation döljer utseendet på stora porer, missfärgningar och andra brister. Veganvänlig och oljefri, den finns den nu tillgänglig i ca 25 olika nyanser för att matcha de flesta kvinnors unika hudtoner och undertoner."


Jag slog även till på Tartes foundationborste som är gjord för just denna foundation. Den är bra, väldigt bra om man vill få till en naturlig täckning men om man redan har en sigma foundation borste så kanske man inte behöver denna. 


Efter att ha testat denna foundation måste jag säga att jag förstår varför denna är så omtalad. Det är en foundation som håller länge, minst 10 timmar på min hy, den ger mellan till nästan full täckning (full täckning är det dock inte). Den går in i huden och smälter in med den. Det känns inte att man har foundation på huden och resultatet är väldigt naturligt. Jag älskar denna foundation och har använt denna varje dag sen den kom. Den täcker inte helt mina pigmenteringar (men jag hoppas som sagt att mina ELOS behandlingar ska råda bot på det) men den täcker dessa tillräckligt bra, resten får jag jobba bort med concealer.Nyansen är perfekt! Light-Medium Neutral är min perfekta matchning, den är perfekt till mitt ansikte.  Jag har NC 25-NC30 i MAC, 030 i Chanel och 21 i Dior foundation. Ännu en stor fördel är att denna tub innehåller 50 ml!! dvs 20 ml MER än vanliga foundations och är dessutom hygieniskt förpackad. 


Konsistensen är tjock på denna, den rinner inte när man applicerar den och den är drygg. Här visar jag hur täckande denna är. Ovan ser vi swatches på Tartes flytande matta läppfärger och sedan ser ni hur bra denna foundation täcker dessa, dvs inte full täckning men bra nära. Det jag gillar bäst är ändå  att denna foundation inte blir kakig eller tjock på ansiktet. Den ser verkligen ut som ens egen hy fast bättre.


Tarte Amazonian Clay foundation får 5 av 5 stjärnor av mig. Detta är en fullpott för mig, definitivt en favoritfoundation. Om ni är nyfikna och har råd tycker jag ni ska testa denna, man får mycket för pengarna här och den lär vara LÄNGE. 

Önskar er en fin lördag!

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Tack för tips! Blev lite nyfiken på denna nu. Inte helt lätt att hitta en bra foundstion i rätt nyans dessutom. Kram Pernilla

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER