söndag 18 april 2010

DAGENS LEASURE KLÄDSEL - LOVELY KNIT OCH SEVEN JEANS

Ojojoj, vad mycket vin och mat det blev....är helt utslagen idag....helt slut. Men mysigt var det, att få lite vuxentid med maken....händer alltför sällan. Idag blir det därför en ytterst leasure klädsel som ändå känns snyggt.
En klassiker är aldrig fel när man är trött och sliten för övrigt....


Klassisk A-pocket jeansen är perfekta på. Det finns dock en liiiiten nackdel med att gå ner i vikt så pass mycket som jag gjort på sista tiden....en mängd av mina fina märkesjeans har blivit ANINGEN stora nu.....BAISSE.

Ha nu en underbar söndag i solskenet.....vi ska snart ut och promenera hela familjen.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag har länkat dig till min blogglist. Hoppas det är ok?

  - Tarleena

  SvaraRadera
 2. Jag skulle ju inte köpa någon Lovely i vår men nu har du fått mig på andra tankar. Det blir nog den gråa.
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER